Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Αν δεν μπορείς να το διαβάσεις αυτό, φταίνε οι δάσκαλοί σου.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

νιωθω περιεργα τωρα αλλα....

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #77157 από Σοφια golden στις 18 Μαΐου 2011, 9:44μμ

Σοφια golden

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2011
Σημείωση moderator: Το forum αυτό είναι για να λύνει τις απορίες ατόμων και όχι για να μας πεις τις κτηνοβατικές σου περιπέτειες με το σκύλο σου.

προφίλάλλα...
Μήνυμα #77161 από sizA στις 18 Μαΐου 2011, 11:12μμ

sizA

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/5/2011
τι να σου πω.. το θεωρω αηδια.. σαν να Γαμαω σκυλο.. Δεν μπορω καν να το σκεΦτομαι.. συΓγωμη αμα σε στεναχησα.. αλλα..
προφίλάλλα...
Μήνυμα #77162 από Doctoras στις 18 Μαΐου 2011, 11:19μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Koιτα η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και κατι το φυσιολογικο.Εχω ξανακουσει παρομια περιστατικα αλλα οχι ετσι οπως το περιεγραψες εσυ.Για να το επανελαβες πολλες φορες σημενει οτι σου αρέσει και δεν ειναι απλα μια περιεργια.Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το τι σε εφερε σε αυτη την θεση.Αν δεν εχει πρόβλημα και δεν σε φερνω σε δυσκολη θεση θα μου απαντουσες στις παρακάτω ερωτήσεις?
1)Εισε ωραία κοπελα περιτριγυρίζεσαι απο αντρες γενικά?(με ηλικρινια και αντικειμενικοτητα)
2)Τι βρισκεις σε ενα κατοικιδιο παραπανω απο εναν αντρα?Ενοω σε σχεση με εσενα τι νομιζεις οτι ειναι αυτο που σε κανει να εσθανεσαι καλυτερα με τον σκυλο?Πχ (καθαρα δικη μου αποψη)Νιωθεις οτι για τους αντρες δεν εισαι αρκετα καλη ενω για εναν σκυλο θα ησουν θυσαβρος?Η το αντιθετο.
Η δυο ηταν χαζη και λιγο ασαφη ερωτηση που περιελαμβανε πολλες αλλα δεν ηξερα ποσο πιο απλα να τα παρουσιασω.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #77163 από stekka στις 18 Μαΐου 2011, 11:25μμ

stekka

Εικονίδιο
μέλος από: 5/12/2010
Είχα την εντύπωση πως η διαστροφή και η ανωμαλία ήταν προνόμιο των ανθρώπων αλλά απ’ ότι φαίνεται το έχουν και τα ζώα(εφόσον πήγε μαζί σου)!!
Επίσης λυπάμαι τα αγόρια που θα πάνε στο μέλλον μαζί σου, τουλάχιστον λέγε τους να παίρνουν προφυλάξεις μην κολλήσουν τίποτα και θα ‘ναι κρίμα!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #77165 από sizA στις 19 Μαΐου 2011, 12:26πμ

sizA

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/5/2011
Έγραψε:(stekka@18 Μαΐου 2011)
Είχα την εντύπωση πως η διαστροφή και η ανωμαλία ήταν προνόμιο των ανθρώπων αλλά απ’ ότι φαίνεται το έχουν και τα ζώα(εφόσον πήγε μαζί σου)!!
Επίσης λυπάμαι τα αγόρια που θα πάνε στο μέλλον μαζί σου, τουλάχιστον λέγε τους να παίρνουν προφυλάξεις μην κολλήσουν τίποτα και θα ‘ναι κρίμα!

ελα βουλωσετο καλυτερα... πολλα ειπες.. η θα προσπαθεις να την Φερεις σε ευκολη θεση .. αμα θες να πεις αρνητικη γνωμη θα την λες με απλα λογια και χωρις να μπινελικονεις ουσιαστικα.. για Φαπες εισαι.. θα σεβεσε λιγο το τι κανει ο καθε ανθρωπως ακομα κιαν το θεωρεις τρελο αντε τουβλο .. κανονικα θελεις. μπαν ...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #77168 από stekka στις 19 Μαΐου 2011, 1:14πμ

stekka

Εικονίδιο
μέλος από: 5/12/2010
Αν και βαριέμαι απίστευτα να σου απαντήσω θα το κάνω για να μην μαλακίζεσαι μόνος σου!

Εγώ δεν σχολίασα την κοπέλα σχολίασα την πράξη!! Και η κοπέλα ζήτησε να δώσουμε τις απόψεις μας για το θέμα και εγώ έδωσα την άποψη μου
Είπα ότι θεωρώ την πράξη ΑΝΩΜΑΛΗ και πρόβλημά μου να την θεωρώ έτσι!! Και πριν αρχίσετε να με πρήζεται ότι είμαι στενόμυαλη και ζω χίλια χρόνια πίσω και πως έχω ταμπού και χίλιες δυο μαλακίες, επέτρεψε μου να θεωρώ σημαντικότερο το να απαλλάξω τον εαυτό μου από ρατσιστικές ιδέες, από πολιτικές χειραγωγήσεις, από κακά πρότυπα κ.α. και να μην με νοιάζει ΚΑΘΟΛΟΥ το αν θα απαλλαχτώ από τα ταμπού του τύπου να γαμιέμαι με σκύλο ή να παρτουζώνομαι με 3…

Επέτρεψε μου επίσης να πιστεύω πως άμα καταφέρω να απαλλαχτώ από τα πρώτα θα θεωρούμε άνθρωπος ενώ άμα απαλλαχτώ από τα δεύτερα θα θεωρούμε ζώο!!

Και στην τελική άμα δεν ήθελε η κοπέλα και άμα δεν ήταν σε θέση να ακούσει απόψεις, να μην άνοιγε το θέμα!!!
Η ευθύνη για όσα άκουσε είναι καθαρά δική της, εγώ την γνώμη μου είπα που και στην τελική αν ήταν προσβλητική θα ζητήσω απο αυτήν συγνώμη και όχι απο σε εσένα!!!!
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login