Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αφού έφτιαξα αυτό, κατάλαβα γιατί όλα τα sites τα κάνουν άσπρα. (Άρης)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

θέλει να του κάτσει για ν γυρίσει..!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #72138 από confused στις 08 Φεβρουαρίου 2011, 12:32πμ

confused

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/9/2010
παιδιά,χρειάζομαι συμβουλές και άμεσα!Η φίλη μου χώρισε πρόσφατα και τον θέλει ακόμη.Είναι αποφασισμένη να πάει και να του πει ότι θα του κάτσει αν είναι να τα ξαναφτιάξουν!!Προσπαθώ να της αλλάξω γνώμη αλλά τίποτα!Της έχει πάρει τα μυαλά.Θα μου πείτε αυτή αποφασίζει αλλά δεν μπορω να την αφήσω να κάνει κάτι τετοιο ενώ ξέρω ότι μετα θα την παρατησει και αυτή θα το μετανιώσει!!!τι να της πω για να την κάνω να καταλαβει το λάθος της.?
(είναι και παρθένα οπότε θα πληγωθεί περισσότερο)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #72143 από freeeee στις 08 Φεβρουαρίου 2011, 1:39πμ

freeeee

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/2/2011
Αν πιστευεις εσυ πως ο πρωην της φιλης σου, ειναι μαλακας και οτι θα την πληγώσει. Τοτε καλο θα ηταν να την προστατευσεις (προκειμενου οπως ειπες να μην πληγωθει περισσοτερο)

αυτο θα το καταφερεις, τη λεγοντας της

πως αυτο που λες (οτι θα σου κατσω αν θα τα ξαναφτιαξουμε) δεν βγαζει κανενα νοημα.
ο καθενας μας πιστευω (βαζω και τον ευατο μου μεσα) θα τα φτιαχνε μαζι της, θα την πηδαγε και μετα θα την αφηνε ή θα βρισκε παραλληλα αλλη ( θεωροντας την σαν δεδομενο). αν ενιωθε κατι γι αυτην θα τα ξαναφτιαχνε μαζι της, χωρις να την αναγκασει να κανει κατι τετοιο.

Επισης, μπορεις να της αναφερεις (επειδη ειναι παρθενα) φρασεις του τυπου "δεν εισαι ετοιμη ακομα, για να προχωρησεις", "η πρωτη σου φορα πρεπει να το νιωσεις και οχι να το κανεις επειδη σε αναγκαζει το αγορι σου", "οτι μετα απο αυτο θα αλλαξει το σωμα σου" , "οτι πιο πολυτιμοτερο εχεις, θα το δωσεις σε καποιον που δεν αξιζει?" και κατι τετοια παραμυθια που δεν ισχυουν, που μπορουν να την επηρεασσουν.

μπορεις ακομα να της γνωρισεις αλλον φιλο σου, ωστε να τον ξεπερασει

λογικα και γω πιστευω πως επειδη θα ειναι απο τους πρωτους τησ ερωτες, αν οχι ο πρωτος της, εχει αυτο το κολλημα μαζι του.
και για να μην πληγωθει περισσοτερο (βεβαια δεν ξερω τον αλλο) προσπαθησε τουλαχιστον αν ειναι να μην ολοκληρωσει μαζι του. ετσι ωστε μετα να μην μετανιωσει

Αν της τα βαλεις καλα στο μυαλο ειναι σχεδον αδυνατο να σβηστουν

προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login