Μήνυμα στις 26/2/2011 στις 13:11 @Ftou.gr admin
δεν με νοιαζει, υ.γ. μην χρησιμοποιεις την φραση του τυπου "θα σου λεγα τωρα αλλα ..." ...ειναι πολυ κοριτσιστικη Πήγαινε στο θέμα: τι είναι ο βάθμος?
Μήνυμα στις 26/2/2011 στις 01:33 @Ftou.gr admin
συμφωνω μερικα πραγματα ειναι απλα για να υπαρχουν, οπως ο αντμιν στο φτου
Πήγαινε στο θέμα: τι είναι ο βάθμος?
Μήνυμα στις 20/2/2011 στις 18:47 @Διάφορα
εσυ το χεις δοκιμασει? να δεις? εξαλλου και τα aftershave τι περιεχουν? δεν λεω για κρεμες Πήγαινε στο θέμα: After shave
Μήνυμα στις 20/2/2011 στις 18:16 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:καθαρο οινοπνευμα, δηλ. οχι το μπλεΠήγαινε στο θέμα: After shave
Μήνυμα στις 15/2/2011 στις 00:04 @Διασκέδαση
Εγώ τον έχω μεγαλύτερο . . .
Πήγαινε στο θέμα: Βαθμοί: Ποιος τον έχει μικρότερο;
Μήνυμα στις 11/2/2011 στις 21:34 @Διάφορα
και σας λεω μην βλεπετε πολλες ταινιες........
Πήγαινε στο θέμα: Δωρακι...
Μήνυμα στις 8/2/2011 στις 01:39 @Sex
Αν πιστευεις εσυ πως ο πρωην της φιλης σου, ειναι μαλακας και οτι θα την πληγώσει. Τοτε καλο θα ηταν να την προστατευσεις (προκειμενου οπως ειπες να μην πληγωθει περισσοτερο) αυτο θα το καταφερεις, τη λεγοντας της πως αυτο που λες (οτι θα σου κατσω αν θα τα ξαναφτιαξουμε) δεν βγαζει κανενα νοημα. ο καθενας μας πιστευω (βαζω και τον ευατο μου μεσα) θα τα φτιαχνε μαζι της, θα την πηδαγε και μετα θα την αφηνε ή θα βρισκε παραλληλα αλλη ( θεωροντας την σαν δεδομενο). αν ενιωθε κατι γι αυτην θα τα ξαναφτιαχνε μαζι της, χωρις να την αναγκασει να κανει κατι τετοιο. Επισης, μπορεις να της αναφερεις (επειδη ειναι παρθενα) φρασεις του τυπου "δεν εισαι ετοιμη ακομα, για να προχωρησεις", "η πρωτη σου φορα πρεπει να το νιωσεις και οχι να το κανεις επειδη σε αναγκαζει το αγορι σου", "οτι μετα απο αυτο θα αλλαξει το σωμα σου" , "οτι πιο πολυτιμοτερο εχεις, θα το δωσεις σε καποιον που δεν αξιζει?" και κατι τετοια παραμυθια που δεν ισχυουν, που μπορουν να την επηρεασσουν. μπορεις ακομα να της γνωρισεις αλλον φιλο σου, ωστε να τον ξεπερασει λογικα και γω πιστευω πως επειδη θα ειναι απο τους πρωτους τησ ερωτες, αν οχι ο πρωτος της, εχει αυτο το κολλημα μαζι του. και για να μην πληγωθει περισσοτερο (βεβαια δεν ξερω τον αλλο) προσπαθησε τουλαχιστον αν ειναι να μην ολοκληρωσει μαζι του. ετσι ωστε μετα να μην μετανιωσει Αν της τα βαλεις καλα στο μυαλο ειναι σχεδον αδυνατο να σβηστουν Πήγαινε στο θέμα: θέλει να του κάτσει για ν γυρίσει..!
Μήνυμα στις 7/2/2011 στις 13:21 @Ftou.gr admin
ρε web για εξήγα τι είναι ο βαθμός που είναι δίπλα στα προφίλ? βεβαία κατάλαβα στο περίπου, αλλα πως ακριβώς διαμορφωνεταί? και σε τι χρησιμευεί? υ.γ. δηλαδη, αν εχω χαμηλό βαθμο τρώω μπαν? Πήγαινε στο θέμα: τι είναι ο βάθμος?
Μήνυμα στις 6/2/2011 στις 16:01 @Διάφορα
το PRISON BREAK τα σπαει αυτη η σειρα Πήγαινε στο θέμα: Προτεινετε μου καποια ταινια/σειρα!
Μήνυμα στις 6/2/2011 στις 15:57 @Διάφορα
να δεις πως το λενε? υπαρει ενα φαρμακο που κανει απιστευτη δουλεια και μαλιστα μεσα σε μια ωρα σιγουρα θα αδειασει πηγαινε στο φαρμακειο, και ζητα το Πήγαινε στο θέμα: δησκηλιοτητα |