Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ακορντεόν: Μια γκάιντα με πλήκτρα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Είμαι gay αλλά δεν μου αρέσει

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #67886 από dhmhtrakhs96 στις 09 Νοεμβρίου 2010, 6:04μμ

dhmhtrakhs96

Εικονίδιο
μέλος από: 9/11/2010
Έγραψε:(jimmas@01 Νοεμβρίου 2010)
Έγραψε:(portokali@31 Οκτωβρίου 2010)
γεια χαρα ειμαι 17 κ το προβλιμα που εχω ειναι οτι ειμαι gay αλλα δεν θελω να ειμαι δεν μου αρεσει...ειναι φυσικο αυτο??

Αυτό εμένα μου φαίνεται κάπως οξύμωρο! Πώς γίνεται να αποτελεί πρόβλημα κάτι το οποίο είναι στο χέρι σου και μπορείς να αλλάξεις... Αν όντως δεν θέλεις κάτι τέτοιο και δεν σου αρέσει τότε απλά γίνε ετερόφυλος!
Από την στιγμή όμως που σου αρέσουν τα αγόρια και σε ερεθίζουν λογικά, για να λες πως είσαι gay, τότε αποδέξου το! Ίσως απλά να θέλεις να το καταπνίξεις γιατί φοβάσαι τις αντιδράσεις και την αντιμετώπιση των άλλων. Μην ντρέπεσαι και μην νιώθεις άβολα για οτιδήποτε σου αρέσει. Το ερωτικό είναι καθαρά προσωπικό θέμα, μην προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από το δάκτυλό σου, πόσο μάλλον από τον ίδιο σου τον εαυτό.

δεν ειναι ολα τοσο απλα.εσυ μπορεισ ξαφνικα μονο με τη σκεψη σου να κανεισ το σωμα σου να "λειτουργει" με αντρεσ?? ο πορτοκαλι θελει μια φυσιολογικη ζωη,δεν ειναι στο χερι του ομμωσ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67891 από Webmaster στις 09 Νοεμβρίου 2010, 7:06μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Μα ναι αυτοί που το εμφανίζουν ως πρόβλημα είναι

- κομπλεξικοί γονείς (ο γιος μου πούστης;!!!!)
- παπάδες/δεσποτάδες και γενικά θρησκευτικοί ηγέτες (για να κρύψουν τις δικές τους πομπές αφενός και για να τονίσουν το δόγμα που τους επιτρέπει να ελέγχουν τον κόσμο αφετέρου)

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67901 από drogbach στις 10 Νοεμβρίου 2010, 7:30πμ

drogbach

Εικονίδιο
μέλος από: 21/8/2010
Μπερλουσκονι προσφατο παραδειγμα....
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login