ερωτισης
Μήνυμα #64697 από jimis4ever στις 08 Αυγούστου 2010, 1:30πμ
μέλος από: 7/8/2010 μηνύματα: 6 0 |
για σας προτον θα ηθελα να ροτισω γιατι τα κοριτσια θελουν να τα εχοθν με μεγαλητερους δεφτερον πιοσ ειναι ο καλιτερος τροπος να προσεγκισις ενα κοριτσι κε τριτον πια πιστευετε πως ειναι η καλητερη ηλικια για να κανει καπιος σεξ εγω ειμαι 14 ευχαριστω προκαταβολικα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64699 από mariposa στις 08 Αυγούστου 2010, 1:43πμ
μέλος από: 3/8/2010 μηνύματα: 36 0 |
1. οι μεγαλυτεροι ειναι πιο εμπειροι(δεν μιλαω για σεξ) και οταν μια κοπελα καταφερει να φερει βολτα εναν μεγαλυτερο αισθανεται μεγαλη ικανοποιηση ειδικα αν αυτος ειναι και λιγο ρεμαλι...επισης αισθανομαστε ασφαλεια και απολαμβανουμε μεγαλυτερη ελευθερια κινησεων 2.δεν υπαρχει συγκεκριμενος τροπος...το καλυτερο γενικα ειναι να τς το πεις ευθεως αλλα δειχνωντας τς παραλληλα οτι οσο και να τν γουσταρεις(πολυ) δεν θα σε κανει ο,τι θελει 3.δεν υπαρχει συγκεκριμενη καταλληλη ηλικια για σεξ το κανεις οταν αισθανεσαι ετοιμος και το θες πραγματικα...σε γενικες γραμμες παντως τα κοριτσια το κανουν συνηθως στα 15-16 και τα αγορια περιπου στην ιδια ηλικια |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64704 από Doctoras στις 08 Αυγούστου 2010, 2:11πμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Mariposa to 1 με βοηθησε παρα πολυ ευχαριστω.... Aλλα το αν ειναι καποιος ρεμαλι ειναι αυτο που σας κανει να τον θελεται?Ειναι σηγουρα αυτο?Η απλα η ιδεα οτι ειναι εμγαλος και οι εντυπωσεις που προκαλεις.Απαντα αμα θες ειλικρινα γιατι θελω να μαθω. Και οταν λες ποιο εμπυροι οχι στο σεξ που δηλαδη?Σορυ για τις απανοτες ερωτησεις αλλα πραγματικα θελω να μαθω το σκεπτικο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64706 από mariposa στις 08 Αυγούστου 2010, 2:45πμ
μέλος από: 3/8/2010 μηνύματα: 36 0 |
1.το αν καποιος ειναι ρεμαλι μας εξιταρει το βλεπουμε καπως σαν προκληση να τν στρωσουμε η να μν τν αφησουμε να μας πατησει οπως αλλες...η απλα θελουμε να παιξουμε με τν φωτια λιγο 2.γενικα ρε παιδι μου εχει εμπειριες στην ζωη του σου διαφορα θεματα πραγμα που (κυριως) του δινει τν δυνατοτητα να εντυπωσιασει μια γυναικα αλλα και να τς μαθει πραγματα δημιουργωντας τς ετσι μια αισθηση ασφαλειας επισης σου ειπα ειναι και η ελευθερια...θελω να πω τα ειχα με ενα παιδι στην ηλικια μου και ειχαμε προβλημα στο να βρεθουμε γιατι δεν πηγαινε ποτε κοπελες σπιτι του...μετα τα εφτιαξα με ενα παιδι που ειναι 22 και...κοιμομασταν καθε βραδυ μαζι...αυτο ειναι ενα πραδειγμα ασε που καποιος μεγαλυτερος συνηθως μπορει να σου διαθεσει πολυ περισσοτερο χρονο και γενικα μια γυναικα ειδικα σε μικρες ηλικιες θεωρει τους μεγαλυτερους πιο γοητευτηκους...ειδικα αν η πρωτη τς σχεση ηταν με μεγαλυτερο και πηγε καλα μετα το πιο πιθανο ειναι να συνεχισει να προτιμα τους μεγαλυτερους |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64711 από VeTeRaNoS στις 08 Αυγούστου 2010, 9:11πμ
μέλος από: 8/11/2009 μηνύματα: 813 0 |
1)Τα κοριτσάκια ωριμάζουν πιο γρήγορα από τα αγοράκια.Με αποτέλεσμα τα κοριτσάκια να βαριούνται τα αγοράκια. Πάντως 4 είναι σίγουρα οι λόγοι: 1.Ασφάλεια 2.ανεξαρτησία 3.εμπειρία 4.και τα φράγκα(μερικές φορες) Το περίεργο ερώτημα όμως δεν είναι αυτό.Το περίεργο είναι γιατί ένας άντρας 30 χρονων κάνει σχέση με ένα κοριτσάκι 16-17 ετών?Αυτήν την λογική δεν μπορώ να καταλάβω. 2)Να της πεις ότι είναι να της πεις χαλαρά και με πολύ χιούμορ.Το χιούμορ είναι από τα καλύτερα φάρμακα για την αμηχανία της στιγμής εκείνης. 3)Οποτε νιώσεις έτοιμος γιαυτο.Αν θες ηλικία θα σου έλεγα από τα 17 και πάνω είναι ότι πρέπει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64716 από Doctoras στις 08 Αυγούστου 2010, 10:24πμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
H απαντηση σε αυτο το περιεργο ερωτημα ειναι Fresh meat... Τι να κανουμε ομως εγω προσωπικα λιγο με ενδιαφερει γιατι μονο μια που γουσταρα φετος τα ειχε με μεγαλυτερο.Και γενικα δεν με απασχολη αλλα επιδη σηγουρα θα με απασχολησει στο μελλον ψινομαι να μαθω το σκευτικο να βαλλω δηλαδι το δαιμωνιο μυαλο μου να σκευτει λυσεις για να με προτιμισει η υποθετικη κοπελα στο μελλον απο εναν μεγαλυτερο.Αυτα τα ανεξαρτησια,ασφαλια, εμπυρια μου εκαναν ενα κλικ (και ειμε υπο επεξεργασια...) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #64762 από vikiss στις 09 Αυγούστου 2010, 11:55πμ
μέλος από: 16/7/2010 μηνύματα: 49 0 |
Αποδεκτή απάντησηΓιατί τα κορίτσια θέλουν να τα έχουν με μεγαλύτερους;;;Κοίτα όλα μια εμπειρία είναι στη ζωή... Σίγουρα κάποιος μεγαλύτερος έχει περισσότερες εμπειρίες στο sex και σαφέστατα είναι και καλύτερο, αυτό είναι τσεκαρισμένο... όσον αφορά την ανεξαρτησία σε μένα έχει τύχει να πρέπει να γυρίσω σπίτι το βράδυ γιατί από μια ώρα και μετά η πόρτα κλείδωνε... καταλαβαίνετε... και εκείνος να με πιέζει να μείνω παραπάνω... ναι, είναι ένας λόγος και η ανεξαρτησία... αυτός την είχε, εγώ όμως όχι... Τώρα για ασφάλεια, δν ξέρω αλλά προσωπικά νοιώθω πιο ασφαλής με κάποιον συνομήλικο... και περί χρημάτων.. εγώ προσωπικά γουστάρω να είμαι με έναν συνομήλικο πάνω στο μηχανάκι και να με ξεμαλλιάζει ο αέρας παρά στο αυτοκίνητο και να τριγυρνάω σε φάση και καλά ''εγώ και το γκομενάκι στο αυτοκίνητο''... Στη δεύτερη ερώτηση θα απαντήσω πάλι με ένα περιστατικό που μου είχε τύχει πριν 1 χρόνο περίπου... Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσεις ένα κορίτσι... κανονικά δν έπρεπε να το αποκαλύψω αλλά αφού δν σε ξέρω προσωπικά no problem... 1ον στην κοπέλα πρέπει να δείξεις ενδιαφέρον, ακόμα και αν δε σε γουστάρει καθόλου και σε απεχθάνεται θα τν κολακέψει και ας μην το δείξει.... 2ον επιμονή, σε αυτή τη φάση θα αρχίσει να βαριέται αφού της το χεις μελανιάσει (για τέτοια επιμονή μιλάμε)... και θα σε αποφεύγει γιατί την εκνευρίζεις.. 3ον της ζητάς να γίνει κάτι μεταξύ σας και δείχνεις εντονότερα το ενδιαφέρον σου γι' αυτήν και ότι τη γουστάρεις τρελά, σε αυτή τη φάση εξακολουθεί να παίζει τη δύσκολη και πάλι δείχνει να μην ενδιαφέρεται.... 4ον Το πιο σημαντικό απ' όλα, τν αφήνεις ήσυχη και το παίζεις άνετος... από κει που είσαι τσιμπούρι ξεκολλάς τελείως και είσαι cool. Τη χαιρετάς που και που μόνο φιλικά και βρίσκεις μια άλλη κοπέλα που συμφωνήσατε να καλοπερνάτε... χωρίς να είναι απαραίτητα κοπέλα σου και χωρίς να το επιδεικνύεις για να την κάνεις να ζηλέψει..... Τότε είναι που αρχίζει η κοπέλα να βράζει.... και λες όπα τι έγινε τώρα;;; τι άλλαξε ξαφνικά;;; Από κει που λιώνεις για μένα είσαι με την άλλη... Πίστεψε με, προσωπικά μου το έχει κάνει κάποιος και οι ρόλοι αντιστράφηκαν και από κει που τον είχα στο φτύσιμο κόντεψα να τον ερωτευτώ... Μετά βέβαια όταν ξύπνησα απ' το λήθαργο ήταν αργά... Και αφού είπα τόσα πολλά... ας απαντήσω και στην τρίτη ερώτηση. Η Καλύτερη ηλικία για να κάνεις sex είναι η ηλικία που θες να κάνεις sex... δν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή... θέλω να πω ότι δν υπάρχουν standars σε ένα τέτοιο θέμα. Βέβαια δν αρκεί μόνο να θέλεις πρέπει και να μπορείς... τα αγόρια ωρημάζουν αργότερα... εσύ κρίνε απο μόνος σου αν είσαι έτοιμος ή όχι. Και μην κολλας στην ηλικία, εμένα η πρώτη μου φορά ήταν στα 15. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |