εγκυμοσύνη
Σελ. 7
Μήνυμα #63328 από Webmaster στις 02 Ιουλίου 2010, 8:21μμ
![]() |
Πραγματικά ξαφνιάζομαι με τις και καλά χαλαρές "απόψεις" του μέλους m@ria, το ύφος και τον τόνο του λόγου της και την πορεία του θέματος. Μπορεί η δημοκρατία να δίνει το δικαίωμα στον κάθε αστοιχείωτο που γράφει το σίγουρα με ήτα να λέει τις μαλακίες του, αλλά δεν έχει δικαίωμα η m@ria και καμία m@ria να αποφασίσει για το θάνατο ενός ανθρώπου, διότι δεν είναι έμβρυο αλλά άνθρωπος. Ορίστε οι "απόψεις" της m@rias: ![]() Η έκτρωση είναι βίαιη, άδικη, ανεύθυνη και εγκληματική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να κρατήσει το μωρό και να ξεκινήσει να βλέπει τη ζωή όπως πραγματικά είναι, και όχι όπως τη θέλουν οι m@ries αυτού του κόσμου που έχουν ξεσκίσει κάθε έννοια ανθρωπιάς και ελευθερίας του ατόμου. Εύχομαι να ζήσει το μωρό και σ' άλλα με υγεία. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #63330 από Webmaster στις 02 Ιουλίου 2010, 8:35μμ
![]() |
Tηλεφωνική γραμμή υποστήριξης του Ε.Ψ.Υ.Π.Ε : 801 801 1177 Πχ ατόμων που τηλεφωνούν: "Είμαι 16 ετών, Μόλις ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος..." Ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή: 9.30 π.μ. - 8.30 μ.μ. Σάββατο 9.30 π.μ. - 2.00 μ.μ. Το θέμα κλείνει εδώ. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #63332 από 123lolita456 στις 02 Ιουλίου 2010, 8:42μμ
![]() |
το είχα πει και πιο πριν ότι όντως έκτρωση στην ουσία είναι δολοφονία...είμαι κατά κατά αυτής της πράξης ο μονος λόγος που μπήκα στη διαδικασία να το σκεφτώ είναι επειδή είναι πολύ μικρή η κοπέλα και φοβάμαι στη διάρκεια της γέννας μην πάθει τίποτα.τίποτα άλλο δεν με απασχολεί τώρα πια.ακόμα και οι γονείς της να τη διώξουν στο κάτω κάτω ας έρθει σε μένα.αλλα άμα πάθει κάτι στη γεννα? πρέπει να πάμε γυναικολόγο οπωσδήποτε και μετά βλέπουμε. με βοηθήσατε πραγματικά σας ευχαριστώ θα τη πείσω να μην το ρίξει επειδή τώρα είναι αναστατωμένη και σκεφτόταν να το ρίξει.. |
προφίλάλλα... |