Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Συμπέρασμα είναι το μέρος όπου σταματάμε όταν κουραστούμε να σκεφτόμαστε.
Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου

Μαλάκια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #188346 από Mitsos204 στις 14 Δεκεμβρίου 2024, 12:47μμ

Mitsos204

Εικονίδιο
μέλος από: 14/12/2024
Έχω βαρεθεί το κλασικό τρόπο μαλάκια . Ψάχνω κάτι διαφορετικό που να με κάνει να χύσω. Αν ξέρει κάποιος ή να έχει δοκίμασει κάτι ωραίο ας μου πει. Έχω πολλές καύλες αλλά ψάχνω κάτι διαφορετικό.
προφίλάλλα...˵quote˶
12
Μήνυμα #189362 από drezalt στις 19 Δεκεμβρίου 2024, 6:34πμ

drezalt

Εικονίδιο
μέλος από: 19/12/2024

Αποδεκτή απάντηση

Εγώ έχω ανακαλύψει ένα καινούργιο τρόπο. Αρχικά αφού καυλώσεις άνοιξε τελείως τον πουτσοκέφαλο. Όσο θα κάνεις αυτή την τεχνική δεν θα τον κλείνεις καθόλου! Πιάσε τη βάση και κούνα τον πούτσο σου πάνω-κάτω όπως θα έκανες αν τον έπαιζες κανονικά αλλά χωρίς να ανοιγοκλείνει καθόλου το πετσάκι. Η κίνηση θα είναι πολύ μικρή. Η πούτσα σου θα πρέπει να μένει μόνιμα ανοιχτή. Θα κάνεις πολλή περισσότερη ώρα να χύσεις αλλά αν το καταφέρεις είναι καύλα. Αποδεκτή αν σε κάλυψα!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #189366 από randomname στις 19 Δεκεμβρίου 2024, 3:28μμ

randomname

Εικονίδιο
μέλος από: 27/11/2022
Εγώ ανακάλυψα τυχαία έναν τρόπο που είναι να παίζεις με το πουτσοκέφαλο και έμεινα. Αφού αράξεις κάπου, κατέβασε όλο το πετσάκι, βάλε λίγο σάλιο στον αντίχειρα και τρίψτον στα άκρα της βαλάνου από την κάτω πλευρά, δλδ δεξιά ή αριστερά απ' τον χαλινό. Μπορείς κυκλικά ή πάνω-κάτω, γενικά πειραματίσου εκεί όπως σου αρέσει καλύτερα. Άλλοι το κάνουν π.χ. με την παλάμη. Όταν το κάνεις για λίγη ώρα χαλαρός σου έρχεται μια πολύ έντονη αίσθηση σαν κάψιμο, θέλει λίγη υπομονή μέχρι να φτάσεις στην κορύφωση, αλλά αξίζει φουλ
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login