Μήνυμα στις 21/12/2024 στις 03:36 @Sex
Έχει τύχει στο γυμναστήριο στα αποδυτήρια να δω ξακαυλωτους πολλούς. Και τους κολλητούς μου τους έχω δει και καυλωμενους επειδή έχουμε τραβήξει παρέα.
Πήγαινε στο θέμα: 🍆
Μήνυμα στις 19/12/2024 στις 06:34 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγώ έχω ανακαλύψει ένα καινούργιο τρόπο. Αρχικά αφού καυλώσεις άνοιξε τελείως τον πουτσοκέφαλο. Όσο θα κάνεις αυτή την τεχνική δεν θα τον κλείνεις καθόλου! Πιάσε τη βάση και κούνα τον πούτσο σου πάνω-κάτω όπως θα έκανες αν τον έπαιζες κανονικά αλλά χωρίς να ανοιγοκλείνει καθόλου το πετσάκι. Η κίνηση θα είναι πολύ μικρή. Η πούτσα σου θα πρέπει να μένει μόνιμα ανοιχτή. Θα κάνεις πολλή περισσότερη ώρα να χύσεις αλλά αν το καταφέρεις είναι καύλα. Αποδεκτή αν σε κάλυψα!!Πήγαινε στο θέμα: Μαλάκια
Μήνυμα στις 19/12/2024 στις 06:06 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγώ έχω μια απορία για τα μέλη. Εμένα όταν μου είναι ξεκάβλωτη καλύπτεται ολόκληρο το κεφάλι από το πετσάκι. Όταν μου σηκώνεται μπορώ να ανοίξω το πετσάκι τελείως αλλά και να το κλείσω τελείως. Αλλά έχω δει σε πούτσες φίλων ότι κάποιοι έχουν το κεφαλάκι λίγο έξω απ'το πετσάκι ακόμα και όταν τους είναι ξεκάβλωτη (δεν έχουν περιτομή). Επίσης όταν τους σηκώνεται το κεφάλι ανοίγει εντελώς. Εσάς πώς είναι η δική σας;Πήγαινε στο θέμα: 🍆
Μήνυμα στις 19/12/2024 στις 05:19 @Sex
Είμαι 15 και τον έχω λίγο πάνω από 15
Πήγαινε στο θέμα: Πόσο την έχετε |