Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Που αγόραζες προφυλακτικά κατακόκκινος από το περίπτερο και μετά από δεκάλεπτη προεργασία ώστε να έχουν φύγει όλοι.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

κομπλεξ......................

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #54798 από scorpionsrc στις 06 Οκτωβρίου 2009, 1:20μμ

scorpionsrc

Εικονίδιο
μέλος από: 6/10/2009
Λοιπον καταρχας ειμαι νεος στο φορουμ οποτε γεια σε ολους το προβλημα μου ειναι το πεος μου . Ειμαι 18 χρονών ειμαι 193cm και 107 κιλα και ντρεπομαι που το λεω ειμαι παρθενως παρολο που μου ειχα πολλες φορες να το κανω. Ειχα το εξης κομπλεξ οτι το πεος μου ειναι 11εκ ξεσηκομενο και 16.5-17 εκ σηκωμενο και ντρεπομουν.

Και πειτε με ρε αγορια κοριτσια ειμαι φυσιολογικος    ??
Πρόκειται ναι μου μεγαλωσει αλλο ?
Υπαρχει κανενας τροπος (φυσιολογικος )να μεγαλωσε???
Ανεβαστε το ηθικο μου...
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #54799 από Doctoras στις 06 Οκτωβρίου 2009, 2:02μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009

Αποδεκτή απάντηση

Koιτα ισε σε μεγαλη υλικια και ισως δεν μεγαλωσει αλλο ααλλα μεχρι τα 21σου μπορει να μεγαλωσει 1-2 cm (απο τι ξερω γιατι ειμε 16).
Το μεγεθως δεν ειναι ακθολου μικρο ειναι κανικο και προς το μεγαλο.
Δεν ειναι καθολου ντροπη που δεν εχεις παει με κοπελα υπαρχουν και παιδια που ειναι 25 και 26 και δεν εχουν κανει τιποτα.
Ναι υπαρχει τροπος φυσιολογικος αλλα μην το κανεις γιατι θα χασεις αλλα πραγματα που ειναι πιο συμαντικα.Να βαλεις καποιο ιδος βαρους επι ενα χρονο για καποιο χρονικο διαστημα την ημερα (αλλα).
Το μονο θετικο ειναι οτι θα σου παει 18 cm αλλα οταν σου ειναι σηκομενει (σε στηση) θα ειναι πολυ χαλαρη και καθολου σκληρη.Και η διαμετρος του θα μικρινει.Οποτε τι σκας αστο ετσι οπως ειναι.Εγω την εχω λιγο πιο μικρη απο σενα και περναω μια χαρα!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54800 από carla2 στις 06 Οκτωβρίου 2009, 2:40μμ

carla2

Εικονίδιο
μέλος από: 6/9/2009
Τα είπε όλα ο Doctoras!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login