Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Εκτός από το ftou.gr κανείς δε σε θυμάται, σ' αυτό το ιντερνετικό ταξίδι του χαμού.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

πού είναι η απόλαυση; οεο;;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #53353 από akisole στις 03 Ιουλίου 2009, 2:16πμ

akisole

μέλος από: 3/7/2009
Είμαι 15 χρονών και εχθές ολοκλήρωσα για πρώτη φορά τη σχέση μου με μία κοπέλα της ηλικίας μου.Αυτή ήταν η 7η φορά που έκανα έρωτα με κοπέλα αλλά το παρακάτω πρόβλημα δεν το είχα στο παρελθόν. Όταν λοιπόν τελείωσα, δεν ένοιωσα απολύτως τίποτα..Η κοπέλα μου απ' ό,τι κατάλαβα τα είδε όλα, αλλά εγώ....Είμαι απόλυτα ερωτευμένος και επίσης είναι πάρα πολύ όμορφη (αυτό το λέω για να μη νομίζετε ότι υπήρχε έλλειψη συναισθημάτων)..Επίσης δεν είχα καθόλου άγχος..Μήπως απέκτησα κανένα πρόβλημα..Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει παρακαλώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
προφίλάλλα...
4
Μήνυμα #53357 από mariw στις 03 Ιουλίου 2009, 11:54μμ

mariw

Εικονίδιο
μέλος από: 1/7/2009

Αποδεκτή απάντηση

δεν νομιζω πως εχεις προβλημα...αποκλειεται δηλαδη...μπορει εκεινη την στιγμη να ειχες κατι αλλο στο μυαλο σου...κ γ αυτο δεν μπορουσες να το απολαυσεις...εχει μεγαλη σημασια να μην μας απασχολει κατι αλλο!κ μενα μου εχει τυχει κατι τετοιο...μην απογοητευεσαι...συμβαινουν αυτα...δεν θα πεταμε παντα στα συννεφα με το σεξ!φροντισε την επομενη φορα να εισαι χαλαρος κ σιγουρα θα πανε ολα καλα!
απλα ετυχε...ελπιζω να βοηθησα!παντως σου λεω μην ανησυχεις...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53488 από SanTa BarBaRiaN στις 15 Ιουλίου 2009, 9:07πμ

SanTa BarBaRiaN

Εικονίδιο
μέλος από: 15/7/2009
αμα σφιγκεσαι για να τελειωσεις το εχασες...το θεμα ειναι να φτανεις σε σημειο να σφιγκεσαι για να μην τελειωσεις...
για να γινει αυτο πρεπει να μην προσπαθειτε να τελειωσετε μαζι...
αν το προσπαθησες αυτο φταιει...
ειδαλλως μαλλον κατι σου ειχε τραβηξει την προσοχη κ μεχρι να καταλαβεις τι σου γινεται κ να νιωσεις τι κανεις,ειχες τελειωσει μηχανικα...κ ιδιαιτερα με το προφυλακτικο που δεν σου δινει κ την πληρη απολαυση...(ομως χωρις το προφυλακτικο εχει μπιμπερο κ πανες...)...παιζει κ αυτο το ρολο του...
μην ανησυχεις...ολα καλα ειναι...απλα μην αποσπασαι απο αυτο που κανεις ωστε να το απολαυσεις οσο περισσοτερο μπορεις....
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login