Μήνυμα στις 4/7/2009 στις 21:05 @Θ. Κλημεντίνη
το εχω προσπαθησει...αλλα ματαια...δεν καταλαβαινει...μαλλον δεν θα παω ουτε διακοπες...δεν πειραζει...ευτυχως φευγω να σπουδασω! ευχαριστω παντως!εχω κουραστει με το θεμα τοσο πολυ...μην κουρασω κ εσενα!thanks! Πήγαινε στο θέμα: διακοπες
Μήνυμα στις 3/7/2009 στις 23:54 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:δεν νομιζω πως εχεις προβλημα...αποκλειεται δηλαδη...μπορει εκεινη την στιγμη να ειχες κατι αλλο στο μυαλο σου...κ γ αυτο δεν μπορουσες να το απολαυσεις...εχει μεγαλη σημασια να μην μας απασχολει κατι αλλο!κ μενα μου εχει τυχει κατι τετοιο...μην απογοητευεσαι...συμβαινουν αυτα...δεν θα πεταμε παντα στα συννεφα με το σεξ!φροντισε την επομενη φορα να εισαι χαλαρος κ σιγουρα θα πανε ολα καλα!απλα ετυχε...ελπιζω να βοηθησα!παντως σου λεω μην ανησυχεις... Πήγαινε στο θέμα: πού είναι η απόλαυση; οεο;;
Μήνυμα στις 3/7/2009 στις 23:46 @Θ. Κλημεντίνη
κ εγω ετσι ειπα να κανω...αλλα την ξερω την μαμα μ ρε γαμωτο....τοσο μισος πια...εδω δεν θελει να βγαινω μαζι του!δεν μπορει να καταλαβει πως εγω τον αγαπαω?εχει πει τοσα κ δεν αλλαζω γνωμη τωρα τι προσπαθει να κανει δεν ξερω...δηλαδη ειναι πολυ παραξενο που θελω να παω διακοπες??κ οι φιλες μου με τα αγορια τους θα πανε...
Πήγαινε στο θέμα: διακοπες
Μήνυμα στις 1/7/2009 στις 19:12 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας!ειμαι καινουρια στην παρεα...πηρα την αποφαση να γραψω εδω καθως εχω ενα θεματακι για το οποιο χρειαζομαι γνωμες! λοιπον ειμαι 18(συγκεκριμενα τον αυγουστο τα κλεινω)κ τα εχω με ενα παιδι 1 χρονο...το θεμα ειναι πως οι γονεις μου δεν συμπαθουν καθολου αυτο το παιδι γιατι ολοκληρωσαμε προσφατα (κ ειχα διαβασματα ξερετε πως ειναι με αυτα οι γονεις)θελω να παω διακοπες μαζι του!!αν τους το πω ομως θα με διωξουν απ το σπιτι!τι να κανω??ευχαριστω... Πήγαινε στο θέμα: διακοπες |