Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ο κάθε ηλίθιος μπορεί να ζωγραφίσει ένα έργο αλλά μόνο ένας σοφός μπορεί να το πουλήσει.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Μικρο μεγεθος ...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #50480 από alexis.hey στις 13 Σεπτεμβρίου 2008, 3:30πμ

alexis.hey

Εικονίδιο
μέλος από: 13/9/2008
Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ!εχω ενα προβλημα και θελω τν βοηθεια σας...ειμαι με μια κοπελια 2 μηνες και σκεφτομαστε να προχωρησουμε αλλα εχω μεγαλο αγχος και κομπλεξ με το πεος μου...επειδη και η κοπελα και εγω δεν εχουμε ξανα κανει ερωτα και θελω η πρωτη μας φορα ειδικα της κοπελιας να ειναι τελεια!ειμαι 17 χρονων και το πεος μου ειναι το πολυ 9 εκατοστα...ξερω οτι ειναι αρκετα μικρο και φοβαμαι μηπως δεν φτασει σε οργασμο, και δεν "χασει την παρθενια της" παιζει ρολο το μεγεθος για αυτες τις δυο περιπτωσεις??ευχαριστω πολυ και πιστευω οταν το δειτε να μου απαντησετε!γεια σας!
προφίλάλλα...
10
Μήνυμα #50484 από Webmaster στις 14 Σεπτεμβρίου 2008, 11:54πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002

Αποδεκτή απάντηση

Οι γυναίκες δε φτάνουν σε οργασμό έτσι. Καμία μα καμία γυναίκα (και οι εξαιρέσεις ελάχιστες) δεν μπορεί να φτάσει σε οργασμό μόνο με την επαφή, όσο μεγάλο κι αν είναι το πέος του συντρόφου, και όποια λέει ότι το παθαίνει λέει βλακείες. Το μόνο θέμα με το μέγεθος είναι το αισθητικό και το ψυχολογικό. Το πρόβλημά σου είναι το άγχος και όχι το μέγεθος.

Επίσης να ξέρεις ότι ο έρωτας είναι στα μάτια αυτουνού που τον έχει. Αν σε θέλει πολύ, τα 9 εκατοστά φτάνουν και περισσεύουν.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #50506 από plaths στις 16 Σεπτεμβρίου 2008, 9:02μμ

plaths

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/8/2008
ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ...
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ POST..ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΘΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΙΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΩΤΑΝΕ:p
προφίλάλλα...
Μήνυμα #50509 από alexis.hey στις 17 Σεπτεμβρίου 2008, 1:30πμ

alexis.hey

Εικονίδιο
παιζει ρολο το μεγεθος για να χασει την παρθενια της???
προφίλάλλα...
Μήνυμα #50535 από plaths στις 23 Σεπτεμβρίου 2008, 12:21πμ

plaths

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/8/2008
np^^
προφίλάλλα...
Μήνυμα #50542 από johnoagrios στις 23 Σεπτεμβρίου 2008, 10:27μμ

johnoagrios

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 23/9/2008
οχι δεν παιζει εξαρταται απο το ειδος το υμενα ειναι 3 ειδη κροσσωτος παχυσ κ ελαστικος ο 1ος σπαει αμεσως 2 2οσ ειναι λιγο ψυχοβγαλτικοσ κ ο 3ος υπαρχει περιπτωση να σπασει και στο 30ο ετοσ τησ ηλικιας.Παντως αν θες να αναιρεσεις το μεγεθος δωσε βαση σε προκαταρκτικα ΠΟΛΥ ΒΑΣΗ το μεγεθος βοηθαει αλλα δεν ειναι το ζουμι καλη επιτυχια φιλε μου
προφίλάλλα...
Μήνυμα #50547 από alexis.hey στις 23 Σεπτεμβρίου 2008, 11:42μμ

alexis.hey

Εικονίδιο
ευχαριστω πολυ!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #50552 από chrisz στις 25 Σεπτεμβρίου 2008, 3:22πμ

chrisz

Εικονίδιο
μέλος από: 25/9/2008
Εγώ θα σου συνιστούσα πάντως να χαλαρώσεις απο τέτοιου είδους σκέψεις,γιατί κακώς μπορεί να επιβαρύνεις την δικιά σου ψυχολογία για το τίποτα.Εξ' άλλου δεν παίζει ρόλο μόνο το μέγεθος,αλλά και ο τρόπος ... ;) Όπως προείπαν και οι προηγούμενοι φίλοι δεν χρειάζεται το "παλαμάρι του βαρκάρη" για να έρθει μια γυναίκα σε οργασμό...και απο την στιγμή που πρόκειται για την κοπέλα σου άσε τον αυθορμητισμό της ηλικίας αλλά και την "άγνοια" όπως λες , να σας φέρουν μια σωματική αλλά κυρίως συναισθηματική όλοκλήρωση!...πράγμα που μετράει περισσότερο απο τα εκατοστά....καλή απόλαυση φίλτατε!!!!
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login