Μήνυμα στις 7/10/2008 στις 15:07 @Sex
geia kai pali ! e loipon piga se giatro kai to koitaxa .mou zitise exetaseis aimatos ,kai yperixo ..ta ekana ola kanonika kai mou eipe oti einai ydrokili ..exei mazeutei apla ligo ygro parapanw gyrw apo ton orxi (mporei na proklithike eite apo xtypima , i mporei kai mono tou opws stin periptwsi mou)..pantws mou eipe oti den einai katholou anysixitiko kai tha exakolouthisw na min exw kanena provlima.ginetai egxeirisi mono se periptwsi pou se varainei , i ponaei , i an se enoxlei aisthitika...par' ola auta tha zitisw kai mia 2i gnwmi apo allo giatro etsi gia sigouria...sas euxaristw poly olous !! xairetismous. Πήγαινε στο θέμα: Ανδρική απορία....!
Μήνυμα στις 25/9/2008 στις 03:44 @Sex
Κατ' αρχήν να ξέρεις οτι η απορία σου δεν είναι καθόλου χαζή,και να μην διστάζεις να εκφράζεις τετοιου είδους απορίες όταν πρόκειται για την πληροφόρηση σε λεπτά ζητήματα,οπώς είναι το σεξ....Όπως οι άντρες,έτσι και οι γυναίκες έχουν έντονη επιθυμία για σεξ.Το πόσο έντονο είναι αυτό το συναίσθημα είναι υποκειμενικό και ποικίλει απο άνθρωπο σε άνθρωπο.Το γεγονός οτι πιστεύουμε πως οι άντρες έχουμε εντονότερη επιθυμία για σεξ, στηρίζεται σε αυτόν τον "μικρό φίλο" που όλοι έχουμε στο παντελόνι μας και επειδή διαμαρτύρεται συχνά έως καθημερινά...πιστεύουμε οτι οι γυναίκες δεν το θέλουν τόσο όσο εμείς...Μπορεί λοιπόν το "παιχνίδι" μας να μας δείχνει πότε θέλει σεξ,αλλά κάτι τέτοιο ισχύει και για τη γυναίκα...απλά αντι να είναι σε μορφή ανάτασης,εκείνο "βαράει παλαμάκια"... ;) Υ.Γ Να συγχαρώ τον the only original για την υποδειγματική του απάντηση !!! Χαιρετισμους!! Πήγαινε στο θέμα: Οι άντρες το θέλουν περισσότερο;
Μήνυμα στις 25/9/2008 στις 03:22 @Sex
Εγώ θα σου συνιστούσα πάντως να χαλαρώσεις απο τέτοιου είδους σκέψεις,γιατί κακώς μπορεί να επιβαρύνεις την δικιά σου ψυχολογία για το τίποτα.Εξ' άλλου δεν παίζει ρόλο μόνο το μέγεθος,αλλά και ο τρόπος ... ;) Όπως προείπαν και οι προηγούμενοι φίλοι δεν χρειάζεται το "παλαμάρι του βαρκάρη" για να έρθει μια γυναίκα σε οργασμό...και απο την στιγμή που πρόκειται για την κοπέλα σου άσε τον αυθορμητισμό της ηλικίας αλλά και την "άγνοια" όπως λες , να σας φέρουν μια σωματική αλλά κυρίως συναισθηματική όλοκλήρωση!...πράγμα που μετράει περισσότερο απο τα εκατοστά....καλή απόλαυση φίλτατε!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Μικρο μεγεθος ...
Μήνυμα στις 25/9/2008 στις 03:02 @Sex
Γεια χαρά σε όλους !! Θα ήθελα να θέσω μια απορία περί των ανδρικών γεννητικών οργάνων και αν κάποιος γνωρίζει κατι παραπάνω,παρακαλώ ενημερώστε με και εμένα... Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου,ο αριστερός μου όρχις είναι μεγαλύτερος απο τον δεξί .Ωστόσο ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα(πόνος,σεξουαλική ζωή,αυτοικανοποίηση,στύση..).Παρ' όλα αυτά,και κατά την διάρκεια αρκετών μηνών έχω παρατηρήσει ότι μάλλον (κι αυτό επειδή δεν θυμάμαι παλιότερα..)ο αριστερός όρχις έχει μεγαλώσει και άλλο σε σχέση με τον δεξί έχοντας φτάσει σχεδόν το διπλάσιο μέγεθος (μη φανταστείτε τραγικά πράγματα βέβαια..),αλλά εξακολουθώ να μην έχω κάποιο από τα προαναφερθέντα προβλήματα αν εξαιρέσουμε έναν μικρό πόνο(σαν εκείνο όταν σε χτυπάνε μαλακά εκεί κάτω)για ένα μικρό χρονικό διάστημα,χωρίς όμως περαιτέρω επιπτώσεις.Αυτός είναι και ο λόγος που θέτω αυτό το θέμα και συγνώμη για την ζαλάδα...απλά θα ήθελα να καλύψω αυτή την ανησυχία-απορία που έχω επι τούτου...υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?Να ανησυχώ? Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα..Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Γεγονός είναι πάντως ότι όλα δουλεύουν ρολόι εκεί κάτω.. ;p
Πήγαινε στο θέμα: Ανδρική απορία....! |