Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Βασικά όλα τα επαγγέλματα - η δουλειά αυτή καθεαυτή κουράζει και αρρωσταίνει. Να ληφθεί υπόψη στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

οικογενειακο πακετο, 3 σε 1

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #36501 από balonie στις 30 Οκτωβρίου 2006, 6:44μμ

balonie

μέλος από: 30/10/2006
το 1. καλως σας βρηκα! παντα με υγεια και χαρα ευχομαι..

το 2. σημερα που λετε, θρηνω την απωλεια του υμενα που ανεβαζει την τιμη μιας κοπελας στην αφρικη στα υψη.. ψαχνω να βρω τραγουδι να ταιριαζει στην περισταση αλλα δυσκολευομαι..

το 3. το οτι εδω και καιρο (μηνες) που θεωρω οτι κανουμε ερωτα, δεν εσπασε ο υμην, τι σημαινει?? (αν σημαινει οτι πρεπει να αλλαξω γνωμη για τις ικανοτητες του καλουλη μου, να ειστε διακριτικοι παρακαλω..)

προφίλάλλα...
6
Μήνυμα #36508 από !me! στις 31 Οκτωβρίου 2006, 4:49μμ

!me!

Εικονίδιο
μέλος από: 27/7/2006

Αποδεκτή απάντηση

1. καλώς ήρθες

2. μπορείς να δοκιμάσεις κάτι του τύπου "ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΓΙΟΡΤΑΖΩ Μ΄ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ" βέβαια τι να γιορτάζεις 2 μήνες μετά....

3. τώρα όσο για τον υμένα μην αγχώνεσαι για τις ικανότητες του καλούλη σου, ο παρθενικός υμένας έχει άλλη ελαστικότητα σε κάθε οργανισμό και ένας πολύ ελαστικός σπάει με μεγαλύτερη δυσκολία άρα και με μεγαλύτερη προσπάθεια, στην αντίθετη περίπτωση (δηλ, ένας υμένας με ελάχιστη ελαστικότητα) μπορεί να σπάσει ακόμα και κάνοντας ποδήλατο και εννοώ με την σέλα... βέβαια ο δικός μου υμένας έσπασε όταν άλλαξα εραστή οπότε φαντάζομαι ότι και το μέγεθοε του εκάστοτε καλούλη είναι μια σημαντική παράμετρος
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36706 από njarv στις 24 Νοεμβρίου 2006, 10:11μμ

njarv

Εικονίδιο
μέλος από: 23/11/2006
μου εχει τυχη και εμενα τετοια περιπτωση!η κοπελα που τα ειχα, ειχε ερωτικη επαφη πριν απο εμενα!αρα ηξερα οτι ειχε σπαει ο υμενας της.ετσι καθως ενα βραδυ καναμε ερωτα με πολυ παθος, οταν τελειωσαμε και πηγε να πλυθει γυρισε στο κρεβατι κλεγοντας.μου ειπε οτι ειχε αιμα και ειχε φοβηθει οτι κατι επαθε.δεν αργισα να καταλαβω λοιπον, οτι την παρθενια της ουσιαστηκα την εχασε εκεινο το βραδυ!!!!!!!
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login