Μήνυμα στις 17/12/2006 στις 03:52 @Sex
παιχτη, δεν ξερω αν το εχεις σπουδασει το αθλημα,ωστοσο ειναι πολυ γαμάτα αυτα που μας λες!αντε ριξε κανενα αλλο σεξο-ιατρικο!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Ερωτικά υγρά
Μήνυμα στις 2/12/2006 στις 14:45 @Θ. Κλημεντίνη
συμνωνω!!!δεν υπαρχει τιποτα πιο φυσιολογικο απτο σεξ!δεν το θες μονο εσυ ουτε μονο το αγορι σου!τοθελει ολος ο κοσμος!τωρα οσο αναφορα για το λυσαρα, μην ειναι κατι που σε αγχωνει.βγητε ενα βραδυ για ποτο και μετα ολα θα ερθουν απο μονα τους!
Πήγαινε στο θέμα: κάναμε σεξ και μετά χωρίσαμε
Μήνυμα στις 29/11/2006 στις 23:19 @Sex
θελω να μου πειτε ρε παιδια αν αρεσουν στις γυναικες να γλυφουν τα χυσια τους!!!!εχει τυχη και σε αλλους αυτο ή μονο εγω το περναω αυτο!!!μπορω να πω οτι με ερεθιζει αφανταστα να οταν το βλεπω!!!
Πήγαινε στο θέμα: αρεσουν στις γυναικες??????????
Μήνυμα στις 24/11/2006 στις 22:11 @Sex
μου εχει τυχη και εμενα τετοια περιπτωση!η κοπελα που τα ειχα, ειχε ερωτικη επαφη πριν απο εμενα!αρα ηξερα οτι ειχε σπαει ο υμενας της.ετσι καθως ενα βραδυ καναμε ερωτα με πολυ παθος, οταν τελειωσαμε και πηγε να πλυθει γυρισε στο κρεβατι κλεγοντας.μου ειπε οτι ειχε αιμα και ειχε φοβηθει οτι κατι επαθε.δεν αργισα να καταλαβω λοιπον, οτι την παρθενια της ουσιαστηκα την εχασε εκεινο το βραδυ!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: οικογενειακο πακετο, 3 σε 1
Μήνυμα στις 23/11/2006 στις 20:05 @Sex
αν εχεις τοσες πολλες ορμες ή προσπαθησε να εισαι με τον δικο σου περισσοτερες ωρες, η περνα και......μονη σου καλα!ο δονητης ειναι μια λυση αλλα θελει προσοχη,μην σου γινει η μοναδικη λυση ικανοποιησεις!
Πήγαινε στο θέμα: σεξ μονος σου?
Μήνυμα στις 23/11/2006 στις 17:14 @Sex
δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο να βαζουμε δαχτυλα στο κολπο της γυναικας.εννοειται πανω απο 3!!!
Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλακια στο σεξ |