Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σήμερα θα έχεις μια έκπληξη.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Γιατί ρε γαμωτο...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #136031 από kakarakarikas στις 05 Ιανουαρίου 2016, 1:16πμ

kakarakarikas

μέλος από: 31/8/2015
Γεια σας και παλι μετά απο κατι μηνες απουσιας μου. Είναι το τελευταίο μου μνμ οποτε θέλω οσο το δυνατον περισσοτερες απαντησεις γιατι μετα δεν θα εχω αλλα : Λοιπόν, παω 1η λυκεου. Οι φίλοι   μου ( συνομήλικοι ) έχουν βαλει δάχτυλο στην κοπέλα τους ( εστω, καποιοι απ αυτούς ) . Εγω παρόλα αυτά, δεν εχω κανει ούτε σχεση ακομα. Ουτε φαση. Δεν θα 'λεγα οτι ειμαι και πολυ κοινωνικο ατομο, εχω λιγους φιλους ( καποιες φορες βεβαια καλο είναι κι αυτο), και ποτε δεν βρίσκομαι κοντά σε κοριτσια. Απλα επειδή ειμαι αυτος που ειμαι και οχι ενας ψευτικος εαυτός μου, δεν ειμαι ο άνθρωπος που θα ευχαριστηθει μια παρεα να τον έχει, και γι αυτο δεν "κολλαω" με τους παντες. Φετος ειμαι λιγακι πιο κοινωνικός αλλα οχι και πολλα παραπάνω. Βεβαια ολη αυτη η κατάσταση δεν οφείλεται σε ένα pc όπως συμβαίνει με αρκετους συνομηλικους μου. Τον τελευταίο καιρό ειμαι γκομενικα ανενεργος, μου χει φύγει η πολλή η ορεξη, αλλα θελω, σιγα σιγα να ξεπαρω. Χάνομαι μες την μοναξια ενω οι σεξουαλικες μου ορμες οσο περναν τα χρονια γίνονται εντονοτερες. Γιατι?? Γιατι να είμαι ετσι? Τι να κανω??
προφίλάλλα...˵quote˶
2
Μήνυμα #136059 από manolis222 στις 10 Ιανουαρίου 2016, 12:02πμ

manolis222

Εικονίδιο
μέλος από: 9/1/2016

Αποδεκτή απάντηση

Εγω θα σου ελεγα πως θα ερθει το πραμα απο μονο του..Θα σου ελεγα να κανεις υπομονη και αν υπαρχει καποιο κοριτσι που σαρεσει να πας να της μιλησεις..Και γω 17 ειμαι και αργησα να μπω στις σχεσεις και σε αυτα ομως ολοκληρωσα με 2 κοπελες...Να μην το αφησεις ετσι..Ακομα μικρος εισαι..Υπαρχουν και χειροτερα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login