Μήνυμα στις 11/1/2016 στις 00:06 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: Η κοπέλα μου δε φτάνει σε οργασμό
Μήνυμα στις 11/1/2016 στις 00:05 @Sex
Μήνυμα στις 10/1/2016 στις 00:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγω θα σου ελεγα πως θα ερθει το πραμα απο μονο του..Θα σου ελεγα να κανεις υπομονη και αν υπαρχει καποιο κοριτσι που σαρεσει να πας να της μιλησεις..Και γω 17 ειμαι και αργησα να μπω στις σχεσεις και σε αυτα ομως ολοκληρωσα με 2 κοπελες...Να μην το αφησεις ετσι..Ακομα μικρος εισαι..Υπαρχουν και χειροτερα!Πήγαινε στο θέμα: Γιατί ρε γαμωτο...
Μήνυμα στις 9/1/2016 στις 15:31 @Sex
Δες..Μου λεει πως ειναι στο τσακ να βγει αλλα ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ..Οι προηγουμενες που ειχα τελειωναν με δαχτυλο στον κολπο...Αυτη οχι..Με το στοματικο δεν εχουμε θεμα! Τελειωνει! Αλλα θελει και θελω να τελειωνει και με δαχτυλο..Θα κανουμε και αυτα που ειπες! Ναι! Οι ηλικιες ειναι 17 εγω 15 η κοπελια! Ευχαριστω πολυ!
Μήνυμα στις 9/1/2016 στις 02:44 @Sex
μια βοηθειααααα καποιοοοος
Μήνυμα στις 9/1/2016 στις 01:29 @Sex
Γεια σας παιδια..Ειμαι με μια κοπελα 5.5 μηνες..Τα παμε παρα πολυ καλα και κανουμε μονο προκαταρκτικα..Της βαζω δαχτυλο και εκει που παει να ερθει σε οργασμο εγω τα δινω ολα αλλα δεν τελειωνει..Μου λεει πως ειναι στο τσακ να βγει αλλα δεν βγαινει...Δεν εχει ερθει ποτε σε οργασμο ουτε με αυνανισμο..Οτι κανουμε μαζι το κανει για πρωτη φορα...Δωστε καμια βοηθειαααα
Πήγαινε στο θέμα: Η κοπέλα μου δε φτάνει σε οργασμό |