Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αγάπα τον πλησίον σου. Κούρδισε το πιάνο σου.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

προβλημα με το πετσακι του πεους

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #128778 από Xrhstos12 στις 09 Ιουλίου 2014, 1:44μμ

Xrhstos12

Εικονίδιο
μέλος από: 9/7/2014
Γεια σας είμαι 15 χρονών το πέος μου σε στυση ειναι 15,5εκ
μπορω να κατεβαζω το πετσακι μου μεχρι ενα σημειο χωρις μεγαλη δυσκολια αλλα οταν το τραβαω μεχρι κατω ειναι μερικα σημεια που ειναι λες και ειναι κολλημένο το πετσακι με το κεφαλακι αλλα σε αλλα σημεια το κεφαλακι δεν ειναι κολλημένο και φαινετε οτι παει πιο κατω οταν ειμαι σε στυση με δυσκολια το ανοιγω και οχι εως κατω επισης οταν το ακουμπαω μερικες φορες ποναω μερικες φορες δεν ποναω!!! δεν δεν ξερω τι ειναι σας παρακαλω απαντηστε μου σιγουρα, μηπως πρεπει να το τραβαω ωστε να ανοιξει.Ευχαριστω
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #128779 από Jim123 στις 09 Ιουλίου 2014, 2:41μμ

Jim123

Εικονίδιο
μέλος από: 16/11/2011

Αποδεκτή απάντηση

Το "πετσάκι" που συνδέει τη βάλανο με το κύριο σώμα του πέους λέγεται χαλινός, όλοι το έχουμε. Όταν ακουμπάς την βάλανο τον πρώτο καιρό είναι λογικό να πονάς επειδή είναι υπερευαίσθητη, με τον καιρό όσο το ανοίγεις και το συνηθίσεις δεν θα πονάει. Αν σε στύση κατεβαίνει μέχρι την μέση, τότε μπορείς να πάρεις Baby Oil ή κάτι παρόμοιο και να βάζεις ενώ είσαι σε στύση και να το κατεβάζεις κάθε μέρα σιγά σιγά έτσι ώστε να ανοίξει. Επίσης καλό είναι να κατεβάζεις το πετσάκι και να πλένεις την βάλανο καθώς κάνεις μπάνιο.
Αν σε κάλυψα δώσε αποδεκτή. :D
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128787 από Xrhstos12 στις 09 Ιουλίου 2014, 9:45μμ

Xrhstos12

Εικονίδιο
μέλος από: 9/7/2014
Καποιος αλλος σας παρακαλω:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login