Μήνυμα στις 10/11/2014 στις 23:10 @Sex
Γεια σας ειμαι 15 ετων 1 λυκειου το πεος μου ειναι 12-13 ενω παλια ηταν 15 τσπα ειμαι 1,80 περιπου και μπορω και το πιανω με τισ 2ο παλαμες μ θα μεγαλωσει αλλο ειναι καλο να ικανοποιησω μια κοπελα στην ηλικια μ και 2φτερον αμα κοψω το πετσακι θα μεγαλωσει η πιο γρηγορα Ευχαριστω και σρυ για την ορθογραφια
Πήγαινε στο θέμα: Πεος
Μήνυμα στις 10/8/2014 στις 01:58 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας ειμαι 16 χρονων γνωριζω ενα κοριτσι εδω και 2 χρονια ειμαστε σαν κολλητοι εμενα μ αρεσει ομως εχω παει σπιτι της μια φορα εχουμε βγει για καφε οχι μονοι μας με παρες παμε μαζι γυμναστιριο λεμε καμια φορα παρατραωιγμενα πραγματα σε ερωτικα θεματα αλλα μαλλον αυτοι το περνει εως πλακα δεν ξερω αν πρεπει να κανω κινιση αν αυτοι με βλεπει σαν φιλο η θα μπορουσε να με δει σαν κατι παραπανω και αν ναι πως μπορω να την κανω να με δει σαν κατι παραπανω
Πήγαινε στο θέμα: φιλια αναμεσα σε αγορι και κοριτσι?
Μήνυμα στις 12/7/2014 στις 11:28 @Sex
Γεια σας ειμαι 15 ετων το πεος μου ειναι 15,5 και εχω μια απορια πριν καμια βδομαδα κατεβαζα το πετσακι εως ενα σημειο ενω τωρα το τραβηξα με δυναμη και το πηγα μεχρι κατω τωρα στα σημεια που ηταν λιγο κολλημενο εχω λιγο αιμα αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα το προβλημα ειναι οτι οταν το ανηγω πρωτον ειναι λιγο δυσκολο να κατεβει το πετσακι αλλα το παω μεχρι κατω αλλα αμα δεν το κρατραω ανεβενει μεχρι ενα σημειο και φενετε μονο το κεφαλακι και σαν να πιεζει το πετσακι για να παει προς τα πανω επεισεις το κεφαλακι με ποναει λιγο οταν το ακουμπαω
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια με το πετσακι
Μήνυμα στις 9/7/2014 στις 21:45 @Sex
Καποιος αλλος σας παρακαλω:)
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με το πετσακι του πεους
Μήνυμα στις 9/7/2014 στις 13:44 @Sex
Γεια σας είμαι 15 χρονών το πέος μου σε στυση ειναι 15,5εκ μπορω να κατεβαζω το πετσακι μου μεχρι ενα σημειο χωρις μεγαλη δυσκολια αλλα οταν το τραβαω μεχρι κατω ειναι μερικα σημεια που ειναι λες και ειναι κολλημένο το πετσακι με το κεφαλακι αλλα σε αλλα σημεια το κεφαλακι δεν ειναι κολλημένο και φαινετε οτι παει πιο κατω οταν ειμαι σε στυση με δυσκολια το ανοιγω και οχι εως κατω επισης οταν το ακουμπαω μερικες φορες ποναω μερικες φορες δεν ποναω!!! δεν δεν ξερω τι ειναι σας παρακαλω απαντηστε μου σιγουρα, μηπως πρεπει να το τραβαω ωστε να ανοιξει.Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με το πετσακι του πεους |