Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Καλές οι διαστροφές αλλά το απλό σεξ δε χαλάει τα δόντια!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Γλειφομουνι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #128013 από panos777 στις 10 Ιουνίου 2014, 2:18πμ

panos777

μέλος από: 10/6/2014
Γεια σας ειμαι 16 και θελω να προχωρησω με την κοπελα μου..ονειρο μου ειναι να της κανω γλειφομουνι..εχει κανεις σας κανει στην κοπελα του;αν ναι πειτε ρε μαγκες καμια συμβουλη..επισης εχω ακουσει οτι μπορει να προκαλεσει καρκινο..ισχυει αυτο;;θεωρειτε οτι πρεπει να μην το κανω;
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #128019 από zoupi2007 στις 10 Ιουνίου 2014, 6:23πμ

zoupi2007

Εικονίδιο
μέλος από: 6/7/2011

Αποδεκτή απάντηση

γεια σου πάνο. Το γλυφομουνι ειναι ευκολη υποθεση, αλλα και περιπλοκη!
Δε φτανει μονο να μπορεις να το κανεις , αλλα να θελεις και παρα πολυ.Σμαντικο ρολο παιζει να ειστε αρκετα ελευθεροι εκεινη την ωρα,δηλαδη γυμνοι (η τουλαχιστον εκεινη), και δικη μου γνωμη ειναι να τη φιλας και σιγα σιγα να κατεβαινεις φιλοντας στο στερνο, στο στηθος, στην κοιλια και μετα να φτασεις κατω. μπορεις να ξεκινησεις γλυφοντας κανα δυο φορες απο κατω προς τα πανω ολο το μουνι και στη συνεχεια να επικεντρωθεις στην κλειτοριδα της, στην αρχη γλυψε απαλα και μετα πιεσε την με την ακρη της γλωσσας σου, συνεχισε να την πιεζεις για αρκετη ωρα μεχρι να αιστανθεις οτι τελειωσε (η αστη να σε κοθοδηγησει)
Πανω απο ολα σου αρεσει δε σου αρεσει πρεπει να δειχνεις οτι τρελαινεσαι!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128078 από panos777 στις 12 Ιουνίου 2014, 1:36πμ

panos777

μέλος από: 10/6/2014
εσυ εχεις καταπιει τα χυσια γκομενας;;αν ναι τι γευση εχουν;;γενικα μιλαμε παντα για ξυρισμενες κοπελες εε;;η εχεις κανει γλειφομουνι και σε κοπελα με τριχες;;να βαζω παραλληλα και δαχτυλο η να το χτυπω ρθθμικα πανω κατω ατο αιδιο της;;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128086 από Dieftharmenos στις 12 Ιουνίου 2014, 11:55πμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Έγραψε:(panos777@12 Ιουνίου 2014)
εσυ εχεις καταπιει τα χυσια γκομενας;;αν ναι τι γευση εχουν;;γενικα μιλαμε παντα για ξυρισμενες κοπελες εε;;η εχεις κανει γλειφομουνι και σε κοπελα με τριχες;;να βαζω παραλληλα και δαχτυλο η να το χτυπω ρθθμικα πανω κατω ατο αιδιο της;;

λιγο απο ολα κανε και στο λεω εγω οτι το γλυφομουνι εχει πολυ ωραια γευση :D
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login