Μήνυμα στις 14/6/2014 στις 01:57 @Sex
4η η 5η :οοο προφανωσ ομως ειχες αναπτυχθει αρκετα εεε;;τι σου ειπαν δηλαδη την πρωτη φορα και ποσων χρονων ησουν;;ποιος σε ειδε;;οι γ;;ονεις σους Πήγαινε στο θέμα: χυσιμο
Μήνυμα στις 14/6/2014 στις 01:55 @Sex
δεν νομιζω...απλα ισως το να σου αρεσουν κοριτσια ειναι καθαρα και μονο ψυχολογικο επειδη δεν θες να αποδεχτεις πως μπορει να εισαι γκει..παντως δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο..σπλα ειναι λογω της εφηβειας..προσπαυησε να βλεπεις μονο ατρειτ τσοντες..αν σε καλυψα πατα αποδεκτη
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι gay η οχι?
Μήνυμα στις 14/6/2014 στις 01:52 @Sex
εσυ δηλαδη ειχες τραβηξει μαλακια στο φιλο σου κια αυτος σε εσενα; Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με φιλο
Μήνυμα στις 12/6/2014 στις 10:51 @Sex
ρωταω γτ ο κολλητος μου εχυσε 6η δημοτικου..
Πήγαινε στο θέμα: χυσιμο
Μήνυμα στις 12/6/2014 στις 01:40 @Sex
μαγκες εσεις ποτε χυσατε πρωτη φορα;;και επισης σας εεχουν δει ποτε να αυνανιζεστε ;;
Πήγαινε στο θέμα: χυσιμο
Μήνυμα στις 12/6/2014 στις 01:38 @Sex
τι ειναι το τριμερ;;εχω δει σε τσοντες που αφηνουν μερικες τριχες σε σχημα τριτριγωνου η μερικες κυκλικα γυρω απο το πεος..εσεις εχετε δοκιμασει κατι αναλογο;μετα απο ποσο καιρο απο το ξυρισμα ξαναφιανονται οι τριχεε ;;και τελος στον κωλο εχετε και εσεις η μονο εγω ρε παιδιαα;
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα
Μήνυμα στις 12/6/2014 στις 01:36 @Sex
εσυ εχεις καταπιει τα χυσια γκομενας;;αν ναι τι γευση εχουν;;γενικα μιλαμε παντα για ξυρισμενες κοπελες εε;;η εχεις κανει γλειφομουνι και σε κοπελα με τριχες;;να βαζω παραλληλα και δαχτυλο η να το χτυπω ρθθμικα πανω κατω ατο αιδιο της;;
Πήγαινε στο θέμα: Γλειφομουνι
Μήνυμα στις 12/6/2014 στις 01:33 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:1)συνηθως καθομαι η ξαπλωνω..αλλα εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα..και ορθιος χυνω αλλα δεν το ευχαριστιεμαι τοσο2)οταν ειμαι μονος μου τον παιζω στο δωματιο αλλιως στο μπανιο 3)συνηθως πεταγονται πανω στην κοιλια και το στηθος μου..αλλες φορες που δεν θελω να λερωσω χυνω πανω στην παλαμη η μεσα στη μπανιερα 4)πιστευω και τα δυο γαμανε απλαα!! 5)να εισαι καλα ξυρισμενος φιλαρακι..χωρις αγχος και παντα με προφυλακτικο Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος και σεξ
Μήνυμα στις 10/6/2014 στις 02:27 @Sex
μαγκες να σας ρωτησω οσοι απο εσας ξυριζονται στο πεος τις ξυριζετε ολες τις τριχες;;η αφηνετε αυτες στα αρχιδια και το αντιστροφο;επισης ξερει κανεις κανενα ωραιο σχεδιο ξυρισματος σε εκεινη την περιοχη;
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα
Μήνυμα στις 10/6/2014 στις 02:24 @Sex
γεια σας μαγκες...ειμαι 16 και θελω να σας καμω μερικες ερωτησεις γτ εχω προβληματιστει... 1)ποσο περιπου χυνετε; 2)ποσο ασπρα ειναι; 3)ποσο μακρια πεταγονται; 4)μετα απο ποση ωρα μαλακιας χυνετε; σας ρωταω γτ τραβηξα μαλακια με τον κολλητο μου και επαθα πλακα με το πως και ποσο χυνει .πλιζ απαντηστε Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος |