Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ο Di Caprio όμορφος.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πρόβλημα με τους γονείς μου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #127339 από MikeK2000 στις 21 Μαΐου 2014, 8:49πμ

MikeK2000

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2014
Καλημέρα μέλη του ftou. Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο έχω ένα πρόβλημα με τους δικούς. Εμένα μου αρέσει να είμαι ξυρισμένος στην κάτω περιοχή αλλά στους δικούς δεν αρέσει ( μια μέρα που ντυνόμουν μπήκε η μάνα μου στο δωμάτιο άθελα και είδε ότι είμαι ξυρισμένος εκεί κάτω ). Μάλιστα μου είπαν να μην το ξανά κάνω και ότι δεν είναι σωστό και έφαγα και κήρυγμα . Εγώ όμως δεν μπορώ να μην το κάνω γιατί το θεωρώ αντιαισθητικό. Τους έχω παρακούσει βέβαια και ξυρίζομαι ακόμα αλλά το κάνω ''κρυφά''. Δηλαδή ξυρίζομαι όταν κάνω μπάνιο και λυπούν από το σπίτι για να μην τρώω πολύ ώρα στο μπάνιο και καταλάβουν τίποτα. Επιπλέον μετά καθαρίζω την μπανιερά από τις τρίχες προσεκτικά και μετά κρύβω το ξυραφάκι. Μήπως μπορείτε να μου πείτε πως να λύσω το πρόβλημα μου και να τους μιλήσω και να τους πίσω ότι εγώ αυτό θέλω να κάνω είτε το θεωρούν σωστό είτε όχι. Από τι έχω καταλάβει μαλών το θεωρούν ''αδερφίστικο''

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας     
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #127341 από pi8hkos97 στις 21 Μαΐου 2014, 9:05πμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014

Αποδεκτή απάντηση

Φίλε ο προηγούμενος αιώνας πάσχει. ΕΙλικρινά σου μιλάω μην τους δίνεις καμία σημασία (πραγματικά έχω βαραιθεί τον κάθε άσχετο να μιλάει για πράγματα που γίνονταιν 100-200-300 χρόνια πριν). ΈΛεος ζούμε 21ο αιώνα. ΔΗλαδή όλος ο κόσμος ξυρίζει την περιοχή (όχι όλος αλλά η πλειοψηφία, μόνο οι απεριποίητοι δεν ξυρίζονται και οι "εξυπνάκιδες" που νομίζουν ότι οι τρίχα κάνει τον άντρα). Σε συμβουλεύω:
α) Όποτε γουστάρεις να ξυρίζεσαι, χωρίς να το ανακοινώνεις.
β) Αν σε καταλάβουν, πες ότι ξυρίζεσαι για λόγους υγιεινής, θερμοκρασίας, για να μην μυρίζεις όταν ιδρώνεις, γιατί αισθητικά αισθάνεσαι καλύτερα και επειδή θες να είσαι περιποιημένος. Εξήγησέ τους ότι δεν κάνει η τρίχα τον άνδρα. Πραγματικά πόσο θα γούσταρα σε όλους τους άνδρες του κόσμου να μας πέσει η τρίχα από το λαιμό και κάτω, έτσι για να σπάσει αυτό το γ@μημένο στερεότυπο.
γ) Αν ξαναγίνει κήρυγμα μετά που τους είπες τα επιχειρήματα, μην μπεις καν στον κόπο να τους ακούσεις. Βέβαια προσπάθησε να μην σε ανακαλύψουν όσο είναι δυνατόν, αλλά αν γίνει δεν θα σκάσεις κιόλας.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login