Μήνυμα στις 21/5/2014 στις 08:49 @Sex
Καλημέρα μέλη του ftou. Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο έχω ένα πρόβλημα με τους δικούς. Εμένα μου αρέσει να είμαι ξυρισμένος στην κάτω περιοχή αλλά στους δικούς δεν αρέσει ( μια μέρα που ντυνόμουν μπήκε η μάνα μου στο δωμάτιο άθελα και είδε ότι είμαι ξυρισμένος εκεί κάτω ). Μάλιστα μου είπαν να μην το ξανά κάνω και ότι δεν είναι σωστό και έφαγα και κήρυγμα . Εγώ όμως δεν μπορώ να μην το κάνω γιατί το θεωρώ αντιαισθητικό. Τους έχω παρακούσει βέβαια και ξυρίζομαι ακόμα αλλά το κάνω ''κρυφά''. Δηλαδή ξυρίζομαι όταν κάνω μπάνιο και λυπούν από το σπίτι για να μην τρώω πολύ ώρα στο μπάνιο και καταλάβουν τίποτα. Επιπλέον μετά καθαρίζω την μπανιερά από τις τρίχες προσεκτικά και μετά κρύβω το ξυραφάκι. Μήπως μπορείτε να μου πείτε πως να λύσω το πρόβλημα μου και να τους μιλήσω και να τους πίσω ότι εγώ αυτό θέλω να κάνω είτε το θεωρούν σωστό είτε όχι. Από τι έχω καταλάβει μαλών το θεωρούν ''αδερφίστικο'' Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τους γονείς μου
Μήνυμα στις 1/1/2014 στις 14:16 @Sex
Γεια σας χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Θα ήθελα να μου πείτε τρόπους να χύνω ποιο πολύ χύσι. Ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: Οργασμός ( για τα αγόρια ) |