Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όλα τα κουτιά είναι ενδιαφέροντα. Μέχρι ν' ανοίξουν.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

αυνανισμός

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #127178 από God of insanity στις 15 Μαΐου 2014, 8:18πμ

God of insanity

Εικονίδιο
μέλος από: 15/5/2014
Καλημέρα στη παρέα.... Μια ερώτηση σχετικα με τον αυνανισμό.Πόσες Φορες μπορω να τη παίζω γιατί άκουσα οτι πανω απο 5 δεν κανει ή τουλάχιστον δεν γίνεται!;;;και κάτι ακομα,το πεος μεγαλώνει;;;;περιμένω απαντήσεις!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127185 από pi8hkos97 στις 15 Μαΐου 2014, 1:06μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
Εννοείς τη μέρα; Όσες έχεις ανάγκη για να εκτονωθείς. Για παράδειγμα εγώ που είμαι 17 αυνανίζομαι μία φορά τη μέρα κατά κανόνα, εκτός μερικές φορές που πάει 2 σπανίως ή ακόμα και 3 (αυτό θα γίνει 1-2 φορές το χρόνο δηλαδή). Όταν ξεκκίνησα όμως να τραβάω στα 13,5 μου περίππου έπαιζα στάνταρ 2 τη μέρα και συχνά 3 ή και 4. Όμως τώρα που βγαίνω από την εφηβία έχουν μειωθεί οι ορέξεις μου, και είναι και φυσικό. Θέλω να σου πω δηλαδή ότι αν έχεις μπει πρόσφατα εφηβία είναι λογικό να αυνανίζεσαι πολύ. Αλλά αν βαρέσεις 5, καταρχάς από την τρίτη και μετά παίζει να μη χύνεις καθόλου, και πολλές φορές με την τρίτη με πονο´υσαν τα @@ μου μετά...
Όσον αφορά το πέος δεν μεγαλώνει όσο και να το τραβάς. Επειδή πολλοί το συζητάνε το πέος άντε να μεγαλώσει κάνα εκατοστό αν γίνει περιτομή, αλλιώς θέλει επιμύκηνση με χειρουργική επέμβαση (δεν συνίσταται).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127206 από nick98 στις 16 Μαΐου 2014, 5:21μμ

nick98

Εικονίδιο
μέλος από: 16/5/2014
φιλε εγω ειμαι 15.5 και τον παιζω συνηθως καθε μερα μια φορα..υπαρχουν βεβαια και μερες που η το ξεχναω η δεν προλαβαινω..παρολα αυτα οταν ανακαλυψα οτι χυνω στην εκτη δημοτικου το εκανα συνεχεια..μου αρεσε πολυ η αισθηση..αν τον παιζεις πανω απο δυο φορες τοτε το παραγωμενο σπερμα θα ειναι παρα πολυ λιγο την 2η και κυριως την 3η φορα...οσο για το αν μεγαλωνει με την μαλακια ειναι μυθος..ποσων χρονων εισαι??!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login