Μήνυμα στις 16/5/2014 στις 19:50 @Sex
αυτο δεν ξερω..αν ειναι αποτελεσματικο το ξανθιντικο...κοιτα ειναι παλαιων αρχων και τα θεωρουν ολα αυτα αδερφιστικα :/
Πήγαινε στο θέμα: τριχες και αγορια
Μήνυμα στις 16/5/2014 στις 17:21 @Sex
φιλε εγω ειμαι 15.5 και τον παιζω συνηθως καθε μερα μια φορα..υπαρχουν βεβαια και μερες που η το ξεχναω η δεν προλαβαινω..παρολα αυτα οταν ανακαλυψα οτι χυνω στην εκτη δημοτικου το εκανα συνεχεια..μου αρεσε πολυ η αισθηση..αν τον παιζεις πανω απο δυο φορες τοτε το παραγωμενο σπερμα θα ειναι παρα πολυ λιγο την 2η και κυριως την 3η φορα...οσο για το αν μεγαλωνει με την μαλακια ειναι μυθος..ποσων χρονων εισαι??!
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμός
Μήνυμα στις 16/5/2014 στις 16:59 @Sex
εγω ψαλιδιζω τις τριχεε της μασχαλης απο αισθητικη αποψη..κοιτα μην φανταστεις οτι ειναι δασος οι τριχες στην κοιλια απλα θελω να της βγαλω γτ δεν εχουν οι φιλοι μου κ νιωθω περιεργα..σκεφτομουν να βαλω ξανθιντικο...τι λες?στα ποδισ ισως τις ψαλιδισω..γενικα οι γονεις μου ειναι καθετοι σε αυτα για αυτο κομπλαρω.
Μήνυμα στις 16/5/2014 στις 13:33 @Sex
κοιτα φιλε σε ινστιτουτο να παω δεν παιζει γιατι δεν νομιζω να αρεσει και πολυ στους γονεις μου η ιδεα..επισης εχω δοκιμασει αππτριχωση με κερι και τα αποτελεσματα ηταν σκετικα καλα...απλα δεν θα ηθελα μονιμη αποτριχωση γιατι μπορει στο μελλον να αλλαξω γνωμη...εσυ γενικα που αφηνεις τριχες??
Μήνυμα στις 16/5/2014 στις 13:29 @Sex
φιλε δεν θελω να κανω βαρη γιατι δεν εχω αναπτυχθει ακομα πληρως σιγουρα μιας κ ειμαι 1,70 ...σκεφτομαι να παρω μονοζυγο..εσυ τι ασκησεις κανεις για να ενδυναμωσουν οι μυες σου?γιατι λες να μην συγκρινω το μεγεθος??
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με φιλο
Μήνυμα στις 16/5/2014 στις 01:17 @Sex
1.δοκιμασε να αυνανιστεις με διαφορετικο χερι 2.αυνανισου με μπροστα την παλαμη και τα δαχτυλα προς την εξω πλευρα 3.αυνανισου και ταυτοχρονα τριβε την κοιλια σου τις ρογες και τα αρχιδια σου 4.αυνανισου και λιγο πριν νιωσεις ετοιμος σταματα..επαναλαβε το οσες φορες αντεχεις(αξιζει) 5.νιωσε ελευθερος...μολις ολοι λειπουν γδυσου κατσε σε μια καρεκλα και ανοιξε ορθανοιχτα τα ποδια..δες τσοντα και φωναξε κατα το χυσιμο 6. αυνανισου με τον κολλητο σου 7.ζητα απο το κοριτσισου να στη παιξει(αν εχετε προχωρησει 8.ξυρισε τις πουτσοτριχες κ μετα αυνανισου(αλλο πραγμα) 9.αυνανισου με προφυλακτικο 10. χαλαρωσε και μην σε ενδιαφερει ποσο μακρια θα πεταχτουν τα χυσια σου δοκιμασε τα κ πες μου!! Πήγαινε στο θέμα: Τροποι αυνανισμου
Μήνυμα στις 16/5/2014 στις 01:09 @Sex
γεια..ειμαι 15 και εκτος απο ρις μασχαλες και το πεος η τριχοφυια μου εχει αυξηθει κατα πολυ...οι τριχες στην κοιλια μ ειναι πλεον αρκετα εντονες ενω εχω μερικες κ κοντα στο στηθος....τα ποδια μου τα εχω ξυρισει 2-3 φορες οπως επισης(πιο συχνα) και την περιοχη της πουτσας μου..απλα το θεμα ειναι οτι δεν μ αρεσουν οι τριχες στην κοιλια γτ κανενας φιλος μ δεν εχει..τι μπορω να κανω??εσεις που αφηνετε τριχες?κοριτσια αν μπορειτε απαντηστε κ εσεις που σας αρεσει να εχει τριχες ενα αγορι...
Μήνυμα στις 16/5/2014 στις 01:04 @Sex
γεια σας παιδια..ειμαι 15.5 και επειδη παρολο που ειμαι αρκετα ενφανισιμος κομπλαρω με το σωμα μου(ειμαι αρκετα αδυνατος και οχι γυμνασμενος) κ;ι κυριως με το πεος μου (15εκ και 12 παχος) και για αυτο δεν εχω κανει κατι παραπανω με τις γκομενες μου..για αυτο σκεφτηκα οτι καλη ιδεα θα ηταν να τραβηξω μαλακια με τον κολλητο.μου για να συγκρινω κ το μεγεθος αλλα κ να κανω κατι πιο ενδιαφερον-οπως εχω ακουσει- απο την απλη συνηθισμενη μαλακια...το εχει δοκιμασει κανεις(αν ναι ας μου πει εντυπωσεις)...εσεις θα το δοκιμαζατε??!παρακαλω απαντηστε μ
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με φιλο
Μήνυμα στις 16/5/2014 στις 00:59 @Sex
φιλε και γω ελεγα να το δοκιμασω γτ θα ειναι κατι εντελως καινουριο και θα εχει περισσοτερο ενδιαφερον απο την συνηθησμενη μαλακια....απλα εγω το λεω αυτο γτ παρολο που ειμαι εμφανισιμος επειδη ειμαι 15 μισο κομπλαρω να γαμησω ..
Πήγαινε στο θέμα: μαλακία με το κολλητό μου |