Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Aν μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις τότε γιατί όλες οι φωτογραφίες έχουν λεζάντες;
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου

υπερβολικος πονος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #125999 από inakii tsm στις 18 Μαρτίου 2014, 3:41πμ

inakii tsm

Εικονίδιο
μέλος από: 15/2/2013
λοιπον με το αγορι μου οσες φορες προσπαθησαμε να κανουμε κατι παραπανω πονουσα υπερβολικα παρολο που καναμε πρωτα προκαταρτικα.. εχω ακουσει οτι με προφυλακτικο ποναει περισσοτερο απο οτι χωρις, ειδικα την πρωτη φορα και ισως ειναι γι αυτο (γιατι με προφυλακτικο προσπαθησαμε) αν και δεν εχει γινει ακομα ολοκληρωμενη διεισδυση δηλαδη εμπαινε μεχρι την μεση περιπου και μετα δεν αντεχα αλλο.. δεν θα ηθελα να γινει ΧΩΡΙΣ προφυλακτικο γιατι μιλησα και με γυναικολογο και μου εδωσε χαπια για 2 μηνες κ ειπε οτι αυτους τους πρωτους δυο μηνες πρεπει παντα ΜΕ προφυλακτικο οποτε δεν μπορω να κανω αλλιως.. υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μην ποναω τοσο?
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #126001 από pi8hkos97 στις 18 Μαρτίου 2014, 12:07μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014

Αποδεκτή απάντηση

Στο γυναικολόγο σου έχεις πει ότι πονάς; Ίσως να είσαι στενή και να θες να ανοίξεις κιάλλο. Τέσπα πες στο αγόρι σου να στο βάζει σιγά σιγά (μέχρι τη μέση ή τέλος πάντων όσο αντέχεις) και να το κάνει μέχρι να εκσπερματώσει. Επίσης μπορείς να βάζεις 1-2 δάχτυλα και να κάνεις κυκλικές κινήσεις ώστε να ανοίξει πιο γρήγορα. Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά πιστεύω ότι θα πιάσει. Ρώτα όμως καλόυ κακού το γυναικολόγο σου γιατί μπορεί να σου δώσει και καμιά κρέμα για να γίνει πιο εύκολα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login