Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Καλές οι διαστροφές αλλά το απλό σεξ δε χαλάει τα δόντια!
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου

ειμαι ετοιμη αλλα...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #121948 από coof στις 20 Ιουλίου 2013, 7:12πμ

coof

Εικονίδιο
μέλος από: 20/7/2013
παιδιαα γειααα!
μολις εγινα 15 και ειμαι με ενα παιδι περιπου 7 μηνες(ειναι στην ηλικια μου).ειμαστε τρομερα μαζι και συζηταμε τα παντα...εχουμε πει πως θελουμε να ολοκληρωσουμε και βλεπω πως εκεινος θελει πολυ...κι εγω το θελω..πραγματικα!
απλα φοβαμαι..θα πονεσω πολυ? θα βγαλει πολυ αιμα? πρεπει να προσεξω κατι περισσοτερο? υπαρχει συγκεκριμενη σταση για την πρωτη φορα? να εχω μαζι μου καμια πετσετα?
συγγνωμη αν ρωταω βλακειες απλα ειναι η πρωτη φορα και των δυο μας και θελω να ειναι ξεχωριστη και για τους δυο..
αν μπορειτε να με καθυσηχασετε ή να μου απαντησετε στις ερωτησεις θα ημουν ευγνωμων! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121953 από Maria_Maraki στις 20 Ιουλίου 2013, 3:00μμ

Maria_Maraki

Εικονίδιο
μέλος από: 8/7/2011
γεια σ!δεν νομιζω να πονεσεις...αν εισαι χαλαρη και δεν εισαι σφιγμενη δεν θα πονεσεις καθολου!επισης να δωσετε αρκετη σημασια στα προκαταρκτικα..δεν ειναι σε ολες τις κοπελες το ιδιο οποτε δεν μπορω να σου πω αν θα βγαλεις αιμα εγω δεν εβγαλα καθολου,αλλα και να βγαλεις μην φανταστεις τπτ σοβαρο!αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι να εχετε προφυλακτικο...και συγκεκριμενη σταση δεν νομιζω οποια σας αρεσει..να θυμασαι να εισαι χαλαρη οταν θα γινει για να μη πονεσεις καθολου ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121959 από coof στις 20 Ιουλίου 2013, 7:32μμ

coof

Εικονίδιο
μέλος από: 20/7/2013
σε ευχαριστωω παραα πολυ! :')
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login