πως να την τρελανω?
Μήνυμα #121797 από Rossonero στις 14 Ιουλίου 2013, 2:48μμ
μέλος από: 2/8/2011 μηνύματα: 345 0 |
Γεια χαρα σε ολα τ μελη του φτου...προσφατα τα εφτιαξα με μια κοπελα την πρωτη μου για την ακριβεια..αυτη ειναι 15 εγω 17..της κοπελας της αρεσω πολυ οπως και εμενα μου αρεσει...μια απο αυτες τις μερες προκειται να βρεθουμε για να το κανουμε τελος παντων..αυτη το εχει ξανακανει και γενικα για την ηλικια της ειναι αρκετα προχωριμενη...εμενα θα ειναι η πρωτη μου φορα και ειμαι λιγο απειρος...για αυτο σας ρωταω να μου πειτε τι να την κανω για να την τρελανω στο κρεβατι? Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη εαν σας κουρασα.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
2
Μήνυμα #121804 από Platon στις 14 Ιουλίου 2013, 4:00μμ
μέλος από: 13/7/2013 μηνύματα: 9 0 |
Αποδεκτή απάντησηξάπλωσε την στο κρεβάτι χωρίς σεντόνια (είναι και καλοκαιράκι... κάνει και ζέστη...) κι άρχισε το γλείψιμο παντού... από τα αυτιά μέχρι το στήθος και το μ@@νί! κάποια στιγμή βάλε της δάχτυλο. στο μεταξύ θα έχεις καβλώσει κι εσύ, οπότε όταν είσαι έτοιμος κι εκείνη υγρή άρχισε να τον τρίβεις πάνω στο μ@@νί της! μόνη της θα ζητήσει και τη διείσδυση... αργά και σταθερά στην αρχή και μετά αυξάνεις ταχύτητα... άντε και καλή επιτυχία! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121860 από Rossonero στις 16 Ιουλίου 2013, 1:30πμ
μέλος από: 2/8/2011 μηνύματα: 345 0 |
Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την βοηθεια :) καποια αλλη αποψη? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121947 από coof στις 20 Ιουλίου 2013, 6:58πμ
μέλος από: 20/7/2013 μηνύματα: 10 0 |
το κυριο που πρεπει να κανεις για να τρελαθει ειναι να της παρεις φλυφομο*νι..στριφογυριζοντας οχι μονο τη γλωσσα σου αλλα και το στομα σου...μην τσιγκουνεφτεις το χρονο.αστην να το ευχαριστηθει..θα το καταλαβεις οταν αρχισει να φωναζει ή να σου τραβαει τα μαλλιαα ;) καλη επιτυχιαα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |