Μποξερακια!
Μήνυμα #121512 από VaggNM στις 03 Ιουλίου 2013, 1:31πμ
μέλος από: 3/7/2013 μηνύματα: 13 0 |
Γείας σας παιδιά! Έχω ένα πρόβλημα. Όταν φοράω φαρδιά μποξεράκια που δεν είναι κάπως κολλητά μου έχει τύχει πολλές φορές(σχεδόν πάντα βασικά) να μου καβλώνει χωρίς λόγο και δεν αισθάνομαι άνετα με την πούτσα μου καβλωμένη(ειδικά όταν φοράω φόρμα) όταν υπάρχει κόσμος γύρω γύρω... Τί λέτε να κάνω? Που λέτε να οφείλεται? Σας έχει τύχει και αν ναι πως την κρύψατε? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #121517 από Gray στις 03 Ιουλίου 2013, 11:33πμ
μέλος από: 29/4/2011 μηνύματα: 464 0 |
Αποδεκτή απάντησηναι φυσικα οταν ημουν σε μικροτερη ηλικια .Αυτο σημβαινει διοτι το πεος ειναι ελευθερο και το νιωθεις να σε ακουμπαει και να περιφερεται κατι που το κανει να αιματονεται πιο ευκολα .Αν γινεται αυτο να φορας Brief μποξερακια , κολλητα δηλαδη . |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121519 από VaggNM στις 03 Ιουλίου 2013, 12:34μμ
μέλος από: 3/7/2013 μηνύματα: 13 0 |
Gray σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Παρ'όλα αυτά θα μπορούσες να μου δώσεις καμία συμβουλή για να παραμένει "ήσυχο" διότι προτιμώ τα φαρδιά μποξεράκια? (μου έχουν πει κάτι φίλες μου ότι είναι πιο ωραίο) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121533 από Gray στις 04 Ιουλίου 2013, 1:45πμ
μέλος από: 29/4/2011 μηνύματα: 464 0 |
κοιτα , νομιζω οτι στην ηλικια σου οι περισσοτεροι το παθενουν αυτο λογω ευαισθησιας εκει κατω . το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να το σκεφτεσαι και πολυ . Εγω θυμαμαι παντα οταν φορουσα φορμα , λιγο πριν χτυπισει το κουδουνι , μου ερχοταν στυση γιατι το σκεφτομουν . Πρεπει να το βγαλεις απο το μυαλο σου περι της στυσης . δεν υπαρχουν πολοι τροποι να παραμενει ησυχο . Μαλλον αν αυνανιστεις θα εχεις λιγοτερες στυσεις , αλλα το κανεις αυτο πριν το σχολειο? δεν ξερω. οσο για τις φιλες σου , μαλλον θελουν να δουν το μη ησυχο φιλο σου οχι το μποξερακι σου χαχα . Τεσπα . dont worry . |
προφίλάλλα...˵quote˶ |