Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Κάτι έχω πάθει... Αντιδρώ στη Java που μου επιβάλλει το Σκωτσέζικο κατεστημένο και γράφω μανιωδώς asp! ©Nocturne, irc.ftou.gr
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ΕΙΜΑΙ?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #115145 από karkos στις 30 Δεκεμβρίου 2012, 5:04πμ

karkos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 28/12/2012
--ΒΟΗΘΕΙΑ-- ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΤΟΥΖ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΕΥΓΑΜΕ, ΕΝΩ ΚΑΝΑΜΕ ΝΤΟΥΖ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΥΛΩΣΑ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΥΛΩΣΑ ΜΕ ΑΝΤΡΑ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΚΕΙ...ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΠΕΛΕΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΝΗΣΗΧΥΣΩ????
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115151 από panagiotiC στις 30 Δεκεμβρίου 2012, 10:17πμ

panagiotiC

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2010
Δεν ειναι τιποτα μην ανησυχεις,μια φαση ειναι.Μην το σκεφτεσαι καθολου,συνεχισε την ζωη σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115153 από Vagelis100 στις 30 Δεκεμβρίου 2012, 11:12πμ

Vagelis100

μέλος από: 30/12/2012
θα συμφωνήσω με τον panagiotiC μην το σκέφτεσαι!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115176 από Gray στις 30 Δεκεμβρίου 2012, 4:26μμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
ειναι λογικο να ερεθιστεις με ενα "σωμα" και ειδικα αν ειδες το "πεος" του , το μυαλο σου το εισεπραξε ως κατι ερωτικο , που δεν εχει να κανει με ομοφυλοφιλικο . Για παραδειγμα , οταν δεις καποιον γυμνο το μυαλο σου θα το εισπραξει και ασυνειδητα θα το εκλαβει ως μια ερωτικη πραξη . Και το σωμα σου θα ανταπεξελθει σε αυτο .

Ακομα οι ορμονες σου σε αυτη την ηλικια δεν ειναι σταθερες , μπορει να αντηληφθεις πως ερεθιζεσαι με αγορια , ειναι απολυτα φυσιολογικο στην ηλικια σου να γινεται αυτο , ειναι μια "φαση" που περνουν οι περισσοτεροι εφηβοι .

Τελος , ηρεμησε ... το κανεις να φαινεται λες και ηρθε η συντελεια του κοσμου .. δεν θα σε σκοτωσει κανεις που σου ηρθε μια στυση κοιταζοντας εναν ανδρα ! ...

cheers
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login