25χρ παρθενα=γαμος ή ψυχολογικα...
Σελ. 2
Μήνυμα #107942 από asap στις 24 Αυγούστου 2012, 1:33πμ
μέλος από: 12/2/2011 μηνύματα: 860 0 |
εσυ μεγαλε φαε ενα ΒΑΝ να γουσταρεις και να καταλαβεις οτι το site ειναι anti community |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108054 από ftoumou στις 25 Αυγούστου 2012, 9:46μμ
μέλος από: 25/8/2012 μηνύματα: 5 0 |
θα προσπαθήσω να σου απαντήσω σοβαρά. Αν ενδιαφερόμουν για σένα και μάθαινα ότι είσαι παρθένα στα 25 θα παραξενευόμουν και θα έλεγα ότι κάτι μπορεί να τρέχει. Πολλά μπορεί να περνούσαν από το μυαλό μου αλλά δεν θα έβγαζα συμπεράσματα πριν σε γνωρίσω. Κοίτα ένα είναι το θέμα. Αν περνάνε τα χρόνια και είσαι μόνη, ειδικά αυτά τα χρόνια που είναι τα πιο ευχάριστα, ανέμελα και εύκολο να βρεις ταίρι, τότε κάτι κάνεις λάθος. Το τι κάνεις λάθος θα το ξέρεις εσύ. Μπορεί να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άντρες, μπορεί να μην προσέχεις τον εαυτό σου, μπορεί να μην προσπαθείς πολύ, μπορεί κάτι άλλο αλλά μπορεί και ένας συνδυασμός όλων αυτών. Υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλά την ουσία την ξέρεις εσύ και είναι στο χέρι σου να το αλλάξεις. Το πρόβλημα για μένα είναι ότι μένεις μόνη σου και όχι ότι είσαι παρθένα. Δεν είσαι 17 για να αγχώνεσαι για το αν ξεπαρθενιάστηκες ή όχι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108055 από ftoumou στις 25 Αυγούστου 2012, 9:49μμ
χαίρομαι που ενώ δεν είχα δει το μήνυμά σου, απαντήσαμε τα ίδια πάνω κάτω. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108056 από ftoumou στις 25 Αυγούστου 2012, 9:52μμ
αν δεν πιστέψεις & αγαπήσεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου, μην περιμένεις να το κάνουν οι άλλοι. Η ζωή θέλει αγώνα και διεκδίκηση. Αν το πάρεις απόφαση και το παλέψεις είμαι σίγουρος ότι όλα θα αλλάξουν. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121575 από ninalabrou στις 05 Ιουλίου 2013, 12:49μμ
μέλος από: 5/7/2013 μηνύματα: 2 0 |
Είναι δυνατόν στις μέρες μας να ψάχνετε για παρθένα..??? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121576 από ninalabrou στις 05 Ιουλίου 2013, 12:50μμ
μέλος από: 5/7/2013 μηνύματα: 2 0 |
Είναι δυνατόν στις μέρες μας να ψάχνετε για παρθένα..? Ο γαμος SPAM LINK REMOVED για να πετύχει χρειάζεται αγάπη και σεβασμό!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121625 από Vasilis_A στις 08 Ιουλίου 2013, 12:00μμ
μέλος από: 8/7/2013 μηνύματα: 6 0 |
λοιπον η γνωμη μ και σαν μεγαλητερος ειναι η εξης: δεν υπαρχει καποιο προβλημα οσον αφορα την παρθενια σε μεγαλη ηλικια. απλα καποιες μικροτερες ηλικιες το παρεξηγουν και το παιρνουν σαν πλακα. υπαρχουν περιπτωσρεις που απλα δεν νιωθουν ετοιμες η δεν βρηκαν τον καταλληλο.και θελουν να το κανουν οταν νιωσουν ετοιμες και γενικα νιωθουν κατι για εκεινον. ναι παιζει κ η κοινωνικοτητα η μαλλον ο κοινωνικος κυκλος. αλλα σιγουρα δεν ειναι κακο. καποιοι ισως το θεωρουν και πολυ γλυκο. παντος μην σε αγχωνει. δεν υπαρχουν αντρες που ψαχνουν παρθενες απλα μια κοπελα σωστη. αυτο ειναι το ζητουμενο.ολα τα αλλα απλα τα ακουω.. αλλα λογια.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #126373 από alexandergreek στις 09 Απριλίου 2014, 2:01μμ
μέλος από: 9/4/2014 μηνύματα: 1 0 |
Δεν ξέρω κατα πόσον ισχύει ακόμα το θεμα. Οστόσω, δείχνει καλό στα μάτια μου (είμαι άντρας) ότι μια κοπέλα δεν έκανε κατάχρηση της σεξουαλικής της ελευθερίας. Είναι δηλαδή εκτιμητέο. Και στην τελική, γιατί να μη τα ζήσεις όλα με τον άντρα της ζωής σου; Γιατί να έχεις σκόρπιες αναμνήσεις απο δώ και απο κεί; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |