Μήνυμα στις 8/7/2013 στις 21:47 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:να του δωσεις να καταλαβει οτι πρεπει να περιμενει. αν σε θελει θα περιμενει και θα σε καταλαβει. καλα κανεις και το πας αργα. γιατι δεν θελει πιεση το θεμα αυτο, πρεπει να το νιωσεις και να νιωσεις ετοιμη κυριως. και σε αυτπ θα βοηθησει εκιενος κ μονο. θελει τον χρονο του. παντος μην πιεστεις γιατι πολυ απλα δεν θα το ευχαριστηθεις. και ειναι κατι ομορφο. αν πιεζεται απο τους φιλους του να παει με εκεινους. εσυ θα κανεις οτι νιωθεις. αν σε θελει θα περιμενει. στο λεω εγω σαν πιο μεγαλος κ μου εχουν τυχει τετοιες περιπτωσεις.Πήγαινε στο θέμα: πρώτη φορά
Μήνυμα στις 8/7/2013 στις 13:26 @Διάφορα
ναι μπορεις κανονικα. εγω τελειωσα τα τεφαα απο τεχνολογικη κατευθυνση. οποτε στο λεω να το ξερεις. κομοτηνη τοτε περασα απο τεχνολογικη. ενημερωτικα
Πήγαινε στο θέμα: tefaa
Μήνυμα στις 8/7/2013 στις 12:18 @Sex
συνηθως οι γυναικες με μεγαλο σχετικα στηθος το εχουν αυτο. μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτα.
Πήγαινε στο θέμα: Φλεβες στο στηθος
Μήνυμα στις 8/7/2013 στις 12:15 @Sex
παντος αυτα να ξερεις ειναι προσοντα και αρεσουν να ξερεις. αν δεν του αρεσουν να μην τα πιανει και αν μην τα κοιταει. δεν θα χαλασεις το σωμα σου για εκεινον.γιατι πιστεψε με θα το χαλασεις. το στηθος δειχνει θυληκοτητα ποσο μαλλον το μεγαλο. αν δεν του αρεσει να παει να βρει αλλη.μη χαλιεσαι καιμην στενοχωριεσαι. θα μ πεις οτι τον θελεις. ναι οκ αλλα αν δεν του αρεσει το σωμα σου τι θα κανεις δηλ θα καθεσαι και θα τον παρακαλας και θα περιμενεις απλα να το αποδεχτει? τεσπα απλα την γνωμη μ ειπα εσυ ξερεις
Πήγαινε στο θέμα: εχω μεγαλο στηθος
Μήνυμα στις 8/7/2013 στις 12:00 @Sex
λοιπον η γνωμη μ και σαν μεγαλητερος ειναι η εξης: δεν υπαρχει καποιο προβλημα οσον αφορα την παρθενια σε μεγαλη ηλικια. απλα καποιες μικροτερες ηλικιες το παρεξηγουν και το παιρνουν σαν πλακα. υπαρχουν περιπτωσρεις που απλα δεν νιωθουν ετοιμες η δεν βρηκαν τον καταλληλο.και θελουν να το κανουν οταν νιωσουν ετοιμες και γενικα νιωθουν κατι για εκεινον. ναι παιζει κ η κοινωνικοτητα η μαλλον ο κοινωνικος κυκλος. αλλα σιγουρα δεν ειναι κακο. καποιοι ισως το θεωρουν και πολυ γλυκο. παντος μην σε αγχωνει. δεν υπαρχουν αντρες που ψαχνουν παρθενες απλα μια κοπελα σωστη. αυτο ειναι το ζητουμενο.ολα τα αλλα απλα τα ακουω.. αλλα λογια..
Πήγαινε στο θέμα: 25χρ παρθενα=γαμος ή ψυχολογικα...
Μήνυμα στις 8/7/2013 στις 11:55 @Sex
πάντος αν θελεις την αποψη μου σαν αντρας τα πιο ομορφα οσον αφορα βεβαια και το δικο μου γουστο ειναι να εχει μεγαλα χειλια αρκετα.τα εσωτερικα δηλ να εξεχουν αρκετα και σιγουρα αναβει πολυ και οσον αφορα το στοματικο αλλα και στο σεξ πολυ. βεβαια απαραιτητη προυποθεση να ειναι καθαρο και περιποιημενο οσον αφορα το ξυρισμα. οχι απαραιτητα εντελως.δεν ξερω αν αρεσει σε ολους αλλα ειναι θεμα γουστου. οποτε μην αγχωνεσαι. αν εχεις αγορι θα του αρεσεις σιγουρα οποτε δεν θα εχεις εκει θεμα δεν θα το πολυκοιταξει. αλλα αν ανοικεις σε αυτην την κατηγορια με μεγαλα χειλια απλα θα σου πω οτι σε πολλους η μαλλον σε αρκετους αρεσει να εχει η γυναικα ενα αιδοιο με μεγαλα εσωτερικα χειλια.
Πήγαινε στο θέμα: ομορφο αιδοιο |