Αντιμετώπιση Παρθένας
Μήνυμα #107499 από arismaj7 στις 18 Αυγούστου 2012, 5:56μμ
μέλος από: 18/8/2012 μηνύματα: 9 0 |
ρε παιδια εγώ είμαι με μια κοπέλα παρθένα.... έχουμε δοκιμασει δύο φορές και δεν έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε.... εκείνη είναι πολύ στενή και εγώ δυστυχώς σε αυτήν την περίπτωση είμαι προικισμένος... προσπαθώ να μπω.. και το νιώθω σχεδόν αδύνατον!!!! και καθε τρεις και λίγο με σταματαει από τον πόνο... δεν είχα και ποτέ ξανα επαφή με παρθένα και δε ξέρω πως να το χειριστώ τι να κανω;;; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #107502 από Vasilis13 στις 18 Αυγούστου 2012, 6:10μμ
μέλος από: 31/5/2012 μηνύματα: 305 0 |
κανε πιο πολλα προκαταρκτικα...να γινει υγρη...αλλιως ρε φιλε τι να σου πω λιγη βαζελινη αγορασε...αλλιως...στειλτειν σε κανα λιγοτερο προικισμενο :S |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #107506 από dirty_mind στις 18 Αυγούστου 2012, 6:17μμ
μέλος από: 9/7/2012 μηνύματα: 61 0 |
Αποδεκτή απάντησηΑρχικά πρέπει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στα προκαταρκτικά, ώστε να εξασφαλίσεις πως η κοπέλα σου θα είναι αρκετά διεγερμένη για να μπορέσεις να μπεις μέσα της "άνετα". Αν δεν είσαι σίγουρος ότι είναι αρκετά διεγερμένη, καλύτερα να κάνεις μερικά προκαταρκτικά παραπάνω, παρά να βιαστείς. Όταν αρχίσει να υγραίνει πολύ μπορείτε να ξεκινήσετε! Προτείνω να είσαι εσύ από πάνω ώστε να μπορέσεις να μπεις μέσα της με μια σταθερή και αποφασιστική κίνηση. Στην αρχή θα αισθανθείς μια αντίσταση, αλλά θα πρέπει να συνεχίσεις να σπρώχνεις σταθερά, χωρίς να δειλιάσεις ακόμη κι αν εκείνη σου λέει ότι πονάει, ε και κάποια στιγμή θα νιώσεις ότι ξαφνικά η αντίσταση υποχωρεί, σαν κάτι να "σπάει". Για να ξέρεις τι να περιμένεις, η συγκεκριμένη φάση διαρκεί 10-20 δευτερόλεπτα. Θα τα καταφέρετε μια χαρά, είμαι σίγουρη! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #107509 από arismaj7 στις 18 Αυγούστου 2012, 6:25μμ
αφιερώνω στα προκαταρκτικα παραπανω από μισή ώρα ρε παιδια... (δηλαδή της κανω στοματικό και την τρίβω...) τι να πω;; δε ξέρω;!!! θα πάθω και κανα νευροκαβαλικευμα στο τελος.... επίσης δεύτερο δαχτυλο με το ζορι μπενει μεσα της... και εμενα το παχος μου ειναι ισο με τρια δαχτυλα.... αφήστε που διαβασα μια ερευνα που λεει οτι το φυσιολογικο μεγεθος πεους σε στυση είναι στα 14 εκατοστα και εγω το εχω υπερβει κατα πολυ... Ευχαριστω παντως.... θα αγοράσω βαζελινη.. να δω τι θα γινει...!!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #107510 από Vasilis13 στις 18 Αυγούστου 2012, 6:29μμ
μέλος από: 31/5/2012 μηνύματα: 305 0 |
καλα μην τολμησεις να ντραπεις και για το μεγεθος...θα φας μπινελικι :D...κοιτα μπορεις απλα να ξεκινησεις να την φιλας στο στομα,μετα στο λαιμο,μετα καταιβενε προς τα βυζια και μετα ολο και πιο κατω μεχρι να της κανεις στοματικο...ακομα καλυτερα αρχισε να την φιλας για λιγο γυρο απο το σημειο ωστε να την τρελανεις και να θελει να της κανεις στοματικο ΑΜΕΣΩΣ...οσο πιο πολλα τετοια παιχνιδακια παιζεις τοσο πιο πολυ θα αναβει...δοκιμασμενα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #107511 από helias94 στις 18 Αυγούστου 2012, 6:30μμ
μέλος από: 27/7/2012 μηνύματα: 168 0 |
τα 14 cm ειναι συνηθισμενο δεν σημαινει οτι αν την εχεις μεγαλυτερη ειναι απαραιτητα κακο.πιστευω παντως πως μεχρι 18cm οσο στενη κι αν ειναι η κοπελα σου δεν θα πρεπει να υπαρχει προβλημα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #107512 από dirty_mind στις 18 Αυγούστου 2012, 6:31μμ
μέλος από: 9/7/2012 μηνύματα: 61 0 |
Ελπίζω να κάνεις πλάκα για αυτό με την βαζελίνη, έτσι? Η βαζελίνη στον κόλπο μπορεί να προκαλέσει κολπίτιδες και αφετέρου αλλοιώνει τα προφυλακτικά και μπορεί να τα κάνει να σπάσουν. Αν θες λοιπόν να χρησιμοποιήσεις κάποιο λιπαντικό, προτίμησε ένα προϊόν ειδικά γ' αυτή τη δουλειά, που να έχει βάση το νερό. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #107513 από arismaj7 στις 18 Αυγούστου 2012, 6:36μμ
όλα αυτά που είπες Βασίλη τα κάνω πάντα... την καταντάω να με σπρώξει για να αρχίσω να γλείφω.... και φιλε helias94 που μάλλον έχουμε την ίδια ηλικία ;) καλως ή κακώς ξεπερνάει και το 18 για 2-3 πόντους... το μεγαλύτερο προβλημα είναι οτι ειναι πολυ στενο το δικο της... το κεφάλι μπένει και λιγο παραπάνω... ούτε το 1/4.... τέλοσπάντων ρε παιδιά... σας ευχαριστω... ισως μπω πιο αποφασιστικα την επομενη φορα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #107514 από arismaj7 στις 18 Αυγούστου 2012, 6:37μμ
Ελπίζω να κάνεις πλάκα για αυτό με την βαζελίνη, έτσι? Η βαζελίνη στον κόλπο μπορεί να προκαλέσει κολπίτιδες και αφετέρου αλλοιώνει τα προφυλακτικά και μπορεί να τα κάνει να σπάσουν. Αν θες λοιπόν να χρησιμοποιήσεις κάποιο λιπαντικό, προτίμησε ένα προϊόν ειδικά γ' αυτή τη δουλειά, που να έχει βάση το νερό. οπ... σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.... να σαι καλά!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #107516 από helias94 στις 18 Αυγούστου 2012, 6:56μμ
μέλος από: 27/7/2012 μηνύματα: 168 0 |
arismaj7 αφου ειναι παρθενα γι αυτο ειναι στενη.αμα το κανει θα ανοιξει.μπορει να πονεσει και να βγαλει αιμα ομως αυτο θα γινει 1 φοραμονο.να εισαι τρυφερος μαζι της μην μπαινεις αποτομα και φορα φυσικα προφυλακτικο γιατι αλλιως θα πονεσετε και οι 2 αφου ειναι στενη και μπορει να σου κοπει και ο χαλινος. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |