Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Κομμουνιστής είναι εκείνος που δεν έχει τίποτα και θέλει να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Βοήθεια, σχετικά με εγκυμοσύνη.

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #99015 από Καθικόμυαλος στις 24 Απριλίου 2012, 5:53μμ

Καθικόμυαλος

μέλος από: 27/1/2012
Τότε maritsa123 θα πρέπει να ωριμάσεις κ εσύ γιατί βρίσκεσαι πάνω κάτω στις ίδιες απορίες.

Είσαι και εσύ κολλημένη και δες τα μυνήματα σου στο φορουμ.

Αν είναι έτσι ούτε εσύ είσαι έτοιμη για ΣΕΞ και κοίτα και εσύ να παίρνεις καλύτερες ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ.

Κοίτα να ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ πρώτα καλά και μετά πας στη σεξουαλική επαφή.

Κοίτα ρε, μερικοί έχουν τα ίδια ερωτήματα και το παίζουν και άνετοι!
Τι να πω...!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99035 από maritsa123 στις 24 Απριλίου 2012, 8:34μμ

maritsa123

Εικονίδιο
μέλος από: 5/2/2012
Ναι δεν θα διαφωνισω ειχα τα ιδια ερωτηματα και ακριβως τις ιδιες ανισυχιες για πολυ καιρο, προσφατα ομως τα ξεπερασα, ενιωσα ετοιμη και ωρημη να προχωρισω και πλεον δεν φοβαμε κατι, τα τελευτεα θεματα μου ειναι απλα ενημερωτηκα, γτ το οτι μου εφυγαν αυτες οι ανυσιχιες που ειχα δεν σημενει και οτι θα σταματησω να ενημερωνομαι! Ηξερα αρκετα πριν κανω σεξ, αυτο δεν σημενει οτι δεν θα συναιχισω να μαθαινω! Και ολα αυτα δεν τα ειπα με σκοπο να σε προσβαλω ουτε για να το παιξω εξυπνη, αντιθετα απο την στιγμη που βρισκομουν σε παρομοια θεση σου ειπα κατι που εκανα και εγω "οριμασα", ενημερωθηκα και στηην συναιχεια προχωρισα. Και απο την στιγμη που ζητας συμβουλες και εισαι σε φορουμ να περιμενεις ολου του ειδους τις απαντησεις και οτι ειπα το ειπα γτ ειναι κριμα να μην ευχαριστιεστε κατι τοοσο ομορφο. Anyway, δεν ειχα προθεση να σε προσβαλω,αλλα το αντιθετο..!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login