Μήνυμα στις 23/5/2012 στις 13:01 @Sex
δεν ξερω και τι ηλικιες παιζουν αλλα αν ειναι κατω απο 18 δες φειςμπουκ.. ολο και κατι θα εχει, επισης μαθε για αυτην μεσα απο γνωστους με ποιον ειναι τι κανει κτλπ.. και το αγορι σ ψαρεψε το, και τελευτεο και πιο βαρυ αρχισε να μιλας και εσυ με πρωην σου να δεις την αντιδραση του.. Πήγαινε στο θέμα: πως μπορω να το καταλαβω
Μήνυμα στις 23/5/2012 στις 12:57 @Sex
μπα δεν θα συμφωνισω με αυτο που λες ^ ειδικα αν εχεις μια σοβαρη σχεση καιρο πρεπει να αλλαζουν λιγο οι φασεις για να μην βαριεσε! γιατι αν συνεχεια εισαι στα ιδια και στα ιδια το χασαμε, νταξ δεν λεμε να φοραει συνεχια ζαρτιερες και γοβες, πιο πλ σε ιδιαιτερες περιπτωσεις! Αλλα μην εχεις στο μυαλο σου γοβες=πουτανες :/ Στο μονο που θα συμφωνισω ειναι οτι δν κανουν τα εσωρουχα τη γυναικα αλλα η γυναικα κανει τα εσωρουχα Πήγαινε στο θέμα: γυναικεια εσωρουχα!
Μήνυμα στις 22/5/2012 στις 21:39 @Sex
μα γιατι αναφερεσαι στο στρινκγ λες και ειναι κατι τρομερο? εγω αυτο θελω να μαθω :/ Σου λεω ειναι ενα εσωρουχω, αλο με τι το εχεις εσυ συνδεδεμενο στο μυαλο σου! Πήγαινε στο θέμα: String
Μήνυμα στις 22/5/2012 στις 21:34 @Sex
ενα της ντουο
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα ερωτα και φοβαμαι λιγο :/
Μήνυμα στις 22/5/2012 στις 21:31 @Sex
ωχ πραγματικα κολημενα μυαλα! Εσωρουχο ειναι! Δλδ τι διαφορα εχει το στρινκγ απο ενα κανονικο? Ελεος πια!! Το θεμα αγορι μ δεν ειναι αν μια κοπελα φοραει στρινκγ η κατι αλο, αλλα το πως ειναι ο χαρακτηρας της, γτ ακομη και πουτανακι να ειναι και να ντυνετε με ρασα πουτανακι θα παραμενει και αυτο θα φενετε αλιως! Αντιθετα μπορει να ειναι μια φυσιολογικη κοπελα που απλα επιλεγει στρινκγ γτ την βολευουν! Μην κρηνεις και μην βαζεις ταμπελες! Ειναι απλα ενα εσωρουχο, τωρα αν εσυ το εχεις συνδεσει στο μυαλο σου με πουτανες, τσοντες, σεξ κτλπ δεν φταιει το στρινκγ αλλα εσυ που δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ειναι ενα εσωρουχο σαν ολα τα αλλα! Παντως θα συμφωνισω οτι οσες το φοραν για να το δειχνουν ειναι πουτανες και σε αυτο ειμαι κατηγοριματικη!! ΥΓ: Και για να σου αποδειξω οτι το στρινκγ ειναι απλα ενα εσωρουχο δες λιγο τι φορανε οι ποδοσφαιριστες ;) Πήγαινε στο θέμα: String
Μήνυμα στις 21/5/2012 στις 13:29 @Sex
κοιτα αναλωγος την ηλικια, ειναι απιστευτα σεξυ κατι μαυρο η μωβ με ζαρτιερες (αλλα να μην ειναι τπτ τραβιγμενο και καταντισει κιτσ :/) αλλα αν εισαι κατω απο 18 δεν θα το συνηστουσα :Ρ καλητερο σε τετιες ηλικιες ειναι οπως ειπε και η kelly ξοke ενα σετ σεξυ εσωρουχα..! οσο για της γοβες ναι με χιλιααααααα..! Πήγαινε στο θέμα: γυναικεια εσωρουχα!
Μήνυμα στις 21/5/2012 στις 13:18 @Sex
να σου πω την αληθεια δεν ξερω καλα αλλα λογικα θα εχει πιο χοντρη φωνη, πιο εντονη τριχοφυΐα, ισως και το σωμα της να μην εχει πολλες καμπυλες.. Πήγαινε στο θέμα: ορμονες
Μήνυμα στις 21/5/2012 στις 12:58 @Sex
ναι ουτε εγω τον αφηνω να τελειωνει μεσα γιατι πουε δεν ξερεις τι γινετε, ασε που το "διασκεδαζουμε" πιο πολυ οταν τελειωνει πανω μου ΧΔ χαχα :) παντως μην αγχονεσε, ολα θα ερθουν απο μονα τους..! Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα ερωτα και φοβαμαι λιγο :/
Μήνυμα στις 21/5/2012 στις 11:14 @Sex
μπα στομα ουτε και εγω τον αφηνω.. οπου τυχει, καποιες φορες στην κοιλια αλλες φορες στην πλατη καπιες αλλες στο στηθος, αλλα προσωπο και στομα οχι.. βασικα δεν ξερω γιατι αλλα το θεορω καπως υποτιμητικο να σε συχουν στα μουτρα :/ απο εκει και περα καποιες φορες μετα που τελειωνει του κανω στοματικο και οντως εχουν γλυκια γευση ΧΔ δλδ δεν νομιζω να σε απογοιτευση η γευση :Ρ Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα ερωτα και φοβαμαι λιγο :/ |