Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κοινωνικός είναι εκείνος που κάνει παρέα σ' αυτούς που έτσι κι αλλιώς δεν τη χρειάζονται.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Μπέρδεμα

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #96217 από XameniKameni στις 16 Μαρτίου 2012, 7:47μμ

XameniKameni

Εικονίδιο
μέλος από: 4/3/2012
ποτέ δε πίστευα πως το να είσαι γκέι\μπάι\λεσβία είναι κάτι το κακό για αυτό δε το βρίσκω τόσο παράλογο να μην είμαι στρέητ. όλο και κάπως θα το καταλάβουν οι γονείς μου, κάπου θα μας δουν κάποιος θα τους το σφυρίξει! αλλά τέλος πάντων ακόμα δεν ξέρω τί είμαι και έπιασα να μιλάω για σχέση. θα περιμένω ακόμα 1 μήνα μήπως είναι απλή συμπάθεια και μετά αναλόγος πράττω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #96230 από MixalisS στις 16 Μαρτίου 2012, 10:56μμ

MixalisS

banned
μέλος από: 26/11/2011
Δεν είπε κανείς ότι είναι κακό άλλα σκέψου το καλά πριν αποφασίσεις τι είσαι γιατί μετά αν σκάσει στους έξω άντε να τα μπαλώσεις!

Εγώ πιστεύω πως είσαι λεσβία και αυτή την κοπέλα την γουστάρεις κανονικά!

Απ΄ότι φαίνεται θες να κάνεις κάτι μαζι της άμεσα
( εδώ μιλάς για σχέση φαντάσου ).

Εσύ ξέρεις τι πραγματικά είσαι και για να τα λες όλα αυτά
( διάβασε αυτά που γράφεις ) υποδηλώνει κάτι!

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #96233 από XameniKameni στις 16 Μαρτίου 2012, 11:45μμ

XameniKameni

Εικονίδιο
μπορεί να είναι της ηλικίας επειδή έχω ακούσει πως οι έφηβοι θέλουν να πειραματιστούν, δν ξέρω για αυτό προς το παρών δεν θα κάνω τίποτα και στο τέλος ότι βγει. γιατί μετά αν δν είμαι και έχει μαθευτεί το αντίθετο άντε να βρω αγόρι για σχέση σας ευχαριστώ όλους αλλά τελικά θα περιμένω και όπου βγάλει!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #96279 από M1k3y στις 17 Μαρτίου 2012, 8:08μμ

M1k3y

Εικονίδιο
μέλος από: 29/12/2010
Έγραψε:(XameniKameni@16 Μαρτίου 2012)
άντε να βρω αγόρι για σχέση

Ίσα-ίσα, να δεις πώς τρελαίνονται τα αγόρια μόλις δουν λεσβιακό...θα έχεις μεγάλο σουξέ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #96365 από XameniKameni στις 19 Μαρτίου 2012, 1:31μμ

XameniKameni

Εικονίδιο
τουλάχιστον αν γίνει καμιά στραβή θα υπάρχει περίπτωση να βρω αγόρι. πάντως από ότι κατάλαβα είμαι bi αφού καιρό τώρα πιστεύω πως η αγάπη δε καθορίζεται από το φύλο, καλά να περνάνε και οι δύο αυτό έχει σημασία. λέτε να της το πω ή να περιμένω να αρχίσουμε να μιλάμε πιο συχνά και μετά να της το πω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login