φιλια η κατι παραπανω?
Σελ. 2
Μήνυμα #95226 από lolboi στις 25 Φεβρουαρίου 2012, 1:46μμ
μέλος από: 19/6/2011 μηνύματα: 136 0 |
φιλε εγω νομιζω πως αν κανεις παραπανω κινησεις για να της δειξεις οτι ενδιαφερεσαι νομιζω πως θα ανταποκριθει γιατι μαζι σου σιγουρα νιωθει ο εαυτος της..τωρα αν δεν θελει αυτη και της πεις οτι την βλεπεις παραπανω απο φιλη και ειναι αρνητικη τοτε δεν νομιζω να σταματησει η φιλια σας γι αυτο..στο λεω εκ πειρας.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95227 από Aritos στις 25 Φεβρουαρίου 2012, 1:50μμ
μέλος από: 18/2/2012 μηνύματα: 172 0 |
μα εγω πιστευω πως δεν νιωθω κατι παραπανω και πιστευω οτι με επιρρεασαν οι ταινιες.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95228 από lolboi στις 25 Φεβρουαρίου 2012, 1:56μμ
μέλος από: 19/6/2011 μηνύματα: 136 0 |
οπως νομιζεις :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95229 από Aritos στις 25 Φεβρουαρίου 2012, 2:01μμ
αλλα και παλι αν την ερωτευτω στο μελλον και κανουμε σχεση και σπαει ο διαολος το ποδαρι του και χωριζουμε..τι γινετε μετα καταστρεφετε μια φιλια πολυ μεγαλη ...και να την ερωτευτω μαλλον θα προσπαθησω να το ξεπερασω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95235 από myname στις 25 Φεβρουαρίου 2012, 4:43μμ
μέλος από: 27/11/2011 μηνύματα: 160 0 |
αποψη μου,εγω δεν πιστευα ποτε αυτο που λενε οτι μεταξι αγοριων και κοριτσιων δεν υπαρχει φιλια αλλα τελικα ισχυει οταν ενας απο τους δυο δεν εχει σχεση...οσο μεγαλωνω το καταλαβενω οι 2 κολλητοι μου πλεον σκεφτοντε για μενα πραγματα με σκηνες ερωτικες και τετοια και μ τ εχουν πει κατι που δεν ειχε γινει πριν παμε λυκειο με τον εναν τουλαχιστον γιατι με τον αλλον ειχαμε φασοθει στην πρωτη γυμνασιου....σε μπερδεψα λιγο αλλα θελω να καταληξω στο οτι καποια στιγμη θα την εβλεπες ερωτικα η αυτη εσενα ... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95250 από Aritos στις 25 Φεβρουαρίου 2012, 9:05μμ
δεν ξερω δεν νιωθω ερωτευμενος...απλα οτι τι νοιαζομαι παρα πολυ οπως ανεφερα αρχικα...μου κανανε ζημια απο τοτε που ειδα τις ταινιεσ μπηκα στο τριπακι και μετα μου εγινε εμμονη..αν δεν εβλεπα τισ ταινιες δεν νομιζω να το παθαινα και επισης και να την ερωτευτω θα προσπαθησω να το ξεπερασω απο φοβο...γιατι αν χωρισουμε μετα οοολη αυτη η φιλια θα χαθει και δεν το θελω..δεν θελω να την ερωτευτω την νιωθω μελος της οικογενειας μου δεν μου βγαινει την αγαπω πολυ αλλα οχι ερωτικα και δεν θελω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95295 από danielson στις 26 Φεβρουαρίου 2012, 5:29μμ
μέλος από: 26/2/2012 μηνύματα: 1 0 |
φιλε η περιπτωση σου μου θυμιζει πολλα.εχω κ εγω μια φιλη που την ξερω απο παιδι.με τα χρονια γιναμε κολλητοι κ νιωθαμε τοσο κοντα ο ενας τον αλλον οπως περιγραφεις κ εσυ.στο μεταξυ εγω κοπελα δεν ειχα κ ειχα φαει κ φτυσιμο απο μια που μου αρεσε.καπου τοτε αρχισαν να μου μπαινουν ιδεες στο μυαλο.οτι μπορει να νιωθω κατι παραπανω για τη φιλη μου,οτι ειναι γραφτο να ειμαστε μαζι κ διαφορα τετοια. εγω αρχισα να ριχνω καποια ερωτικα υπονοουμενα κ μια φορα της μιλησα απ εξω-απ εξω για το αν με βλεπει αλλιως.αυτη καταλαβε κ μου ειπε οτι με βλεπει μονο σαν φιλο.μετα απο αυτο απομακρυνθηκαμε για λιγο αλλα εμενα μου ελειπε πολυ η παρεα της.ομως εκεινη την περιοδο ετυχε κ γνωρισα μια αλλη κοπελα που απο την πρωτη στιγμη μου αρεσε.αυτο με εκανε να "ξεμπλοκαρω" κ να καταλαβω οτι αυτο που ενιωθα για τη φιλη μου ηταν κατι διαφορετικο απο αυτο που ενιωθα για την αλλη κοπελα. πηγα κ μιλησα στη φιλη μου,της εξηγησα κ της ζητησα να αφησουμε πισω οσα εγιναν.στην αρχη ηταν λιγο επιφυλακτικη αλλα τελικα συνεχισαμε να κανουμε παρεα κ να ειμαστε φιλοι οπως παλια. αυτο που θελω να σου πω λοιπον ειναι να μη βιαστεις να κανεις κατι αν δεν εισαι σιγουρος.ειναι κριμα να χαλασεις μια φιλια χρονων για καποιες τρελες σκεψεις που σου ηρθαν στο μυαλο.υπαρχουν πολλοι που απο φιλοι εγιναν ζευγαρι αλλα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.σκεψου αν νιωθεις το ιδιο για καποια αλλη που σου αρεσε.σκεψου ακομα πως θα σου φαινοταν αν η φιλη σου τα ειχε με καποιον αλλον;θα ζηλευες;καλους φιλους δε βρισκεις ευκολα κ δεν αξιζει να τους χασεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95308 από Aritos στις 26 Φεβρουαρίου 2012, 11:50μμ
αυτο που νιωθω ειναι υερβολικη αγαπη..αδελφκη αγαπη τη θεωρω μελος της οικογενειας μου και αν τα εφτιαχνε με αλλον αυτο που θα ενιωθα θα ηταν φοβος μηπως αφιερονε χρονο με τη σχεση της και εγκατελειπε εμενα..δεν θα το αντεχα πραγματικα ..δεν αντεχω να την χασω απο φιλη μου ..και οχι αυτο που ενιωθα με τις προηγουμενες σχεσεις μου ειναι διαφορετικο απο αυτο που νιωθω με την κολλητη μου...δεν αιθανομαι ερωτα να θελω να την χουφτωσω γιατι εχει συμβει παρα πολλες φορες να ειμαστε μονοι μας..ουτε να την φιλησω και τετοια η να την δω ερωτικα...απλα μου βγαινει πολυ το αισθημα της αγαπης ...(ΦΙΛΙΚΗΣ) οτι τη νοιαζομαι και προθημος να κανω οτι χατιρι θελει και να της κανω συμπαρασταση σε οοτι χρειαστει ..πειτε με τρελλο αλλα τη φιλια τη μετραω πιο πολυ ειμαστε αδερφια σαν να εχουμε ιδιο αιμα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |