Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Η ιστορία επαναλαμβάνεται μόνο όταν κάποιος δεν την ακούει την πρώτη φορά.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

αυτοπεποιθηση??

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #62392 από Varethika__ στις 07 Ιουνίου 2010, 6:53μμ

Varethika__

μέλος από: 7/6/2010
Το προβλημμα μου ειναι πως φετος μετακομισα με τους δικουσ μου σε μια επαρχιακη πολη και δν εχω φιλουσ.Δεν ειναι οτι δεν προσπαθησα να κανω παρεες απλα οσους πλησιασα με πληγωσαν και με εκμεταλευτικαν.Δεν ξερω τι να κανω εχω βαρεθει αυτους τους ανθρωπους και προτιμω να μενω σπιτι.Πως να αποβαλω την ανασφαλια μου και το κομλεχ μου (το οτι ειμαι μονη)θελω να βγαινω και να μην με νοιαζουν αυτοι,μου ειναι δυσκολο να τα κανω αυτα που ειπα πως να εχω αυτοπεποιθηση????
προφίλάλλα...˵quote˶
10
Μήνυμα #62400 από Webmaster στις 07 Ιουνίου 2010, 9:27μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002

Αποδεκτή απάντηση

Το να μην έχει κάποιος αυτοπεποίθηση, σημαίνει ότι δεν ξέρει καλά την κατάσταση που αντιμετωπίζει. Πχ. Δεν έχεις αυτοπεποίθηση στα κοινωνικά; Αυτό σημαίνει ότι δεν ξέρεις την κοινωνία. Δεν έχεις αυτοπεποίθηση στα μαθηματικά; Αυτό σημαίνει ότι δεν ξέρεις να λύνεις πχ. εξισώσεις.

Ο πραγματικός τρόπος να λυθεί το πρόβλημα είναι να μάθεις και την κοινωνία και τις εξισώσεις και τότε θα ξεθαρρέψεις κι εσύ όπως ξεθάρρεψαν κι οι άλλοι. Αυτό συνήθως γίνεται με τον καιρό και μόνο του οπότε have fun με τη μίζερη περίοδο της μοναξιάς και της απελπισίας μέχρι να έρθει η γνώση εκείνη που θα σε κάνει να πατήσεις καλά στα πόδια σου.

Ένα το κρατούμενο.

Δεύτερο: There's no cheat. Μη διανοηθείς να ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΕΙΣ την αυτοπεποίθηση χωρίς να περάσεις από το στάδιο της γνώσης, γιατί τότε παίζει να πάθεις χοντρή ζημιά.

Πηγή: Σοφία αιώνων.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #62412 από pantelis20 στις 08 Ιουνίου 2010, 1:21πμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
Δυστυχώς σήμερα ολες οι φιλίες είναι επιφανειακές και προσωρινές. Έχω φάει και εγώ πολλές φόλες απο δήθεν φίλους. Αυτό στην αρχή με έριξε και σκεφτόμουν όπως εσύ, αλλά μετα απλά μαθαίνεις καλύτερα ποιούς να εμπιστεύεσαι (ελάχιστους) και μαθαίνεις να μην ανοίγεσαι τόσο εύκολα ωστε να μη μπορουν και οι άλλοι να σε πληγώσουν εύκολα.
Κάθε κατάσταση έστω και δυσάρεστη κρύβει γνώση μέσα της, θα μάθεις να ξεχωρίζεις πιο εύκολα τους καλούς και τους κακούς φίλους. Πρόσεχε τους λυκόφιλους που το παίζουν φίλοι και σου σκάβουν το λάκο. Αν δε δώσεις πατήματα στους άλλους (αν δεν ανοιχτεις πολύ) δε θα μπορούν να σε πληγώσουν.
Η λύση δεν είναι να κλειστείς σπίτι αλλά να βγείς έξω με αυτοπεποίθηση και ψηλά το κεφάλι και να πεις στον εαυτο σου πως δε θα επιτρέψεις σε κανενα να σε πληγωσει ή να σε εκμεταλευτεί ξανα.
Την έχω ζήσει τη φάση όταν μετακόμισα έκτη δημοτικού και όλοι ήταν παρέες και κλίκες απο την πρώτη δημοτικού. Ηταν πολύ δύσκολο να χωθω σε παρέες και τα γνωστά. Τα ξέρεις. Υπομονή
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #62422 από Varethika__ στις 08 Ιουνίου 2010, 1:53μμ

Varethika__

μέλος από: 7/6/2010
ευχαριστω και τους δυο πολυ ρε!Εχετε δικιο και ευτυχως με καταλαβει καποιος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login