Να ‘χαμε να λέγαμε
Μήνυμα #34941 από Unicorn στις 05 Απριλίου 2006, 11:16μμ
Μερικές φορές αυτό που μας πειράζει ή μας εξοργίζει περισσότερο δεν είναι ο λόγος , έστω κι αν αυτός μας είναι άγνωστος , για τον οποίο γίνεται κάτι αλλά ο τρόπος . Και κυρίως όταν αυτός ο τρόπος είναι τόσο ακαθόριστος που δεν αντιλαμβάνεσαι καν τι σου δηλώνει . Δεν έχει σημασία αν αφορά ασήμαντο η όχι γεγονός , ο αναίτια άσχημος τρόπος σου κάθεται πάντα στο στομάχι . Τι κάνεις λοιπόν σε αυτή τη περίπτωση ? Αν δεν ασχοληθείς και αφήσεις τον καθένα στην ξινίλα και την κακία του τότε σου μένει η απορία και διαολίζεσαι . Αν πάλι ζητήσεις εξηγήσεις ή θελήσεις να ανταποδώσεις τα πυρά , ανάλογα την περίπτωση , το πιο πιθανό είναι να οδηγηθείς σε έναν άκυρο διάλογο ή ακόμα χειρότερα κινδυνεύεις να κατηγορηθείς και για ξεκατινιάρα/ξεκατινιάρης . Εγώ συνήθως διαλέγω τις εξηγήσεις όταν περνάει φυσικά από το χέρι μου . Όταν έχω να κάνω με ντουβάρι όμως αφήνω το θέμα ως έχει και μένω απλά με την απορία .
| |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #34943 από sessi στις 06 Απριλίου 2006, 1:27μμ
![]() ![]() μηνύματα: 21 ![]() |
koita egw proswpika den mpainw ston kopo kan na asxolitho giati etsi nomizo den vgainei tipota para mono dineis aksia se atoma pou den exoun tropo...gia mena einai kalitero na to afineis giati afto toys eksorgizei perissotero...tora ama milame gia dikous mas anthropous vevaia kai tha asxolitho eite allaksei kati eite oxi... elpizo na katalava sosta ti ennoeis kai na min leo ta dika mou..xaxa kala i kaka afta eixa na diloso! |
προφίλάλλα... |