Η κολλητη μου μετακομιζει σε αλλη πολη...
Μήνυμα #136080 από Nick Mav123 στις 11 Ιανουαρίου 2016, 4:47μμ
μέλος από: 11/1/2016 μηνύματα: 1 0 |
Καλησπερα σας...Η καλυτερη μου φιλη και μαλιστα το κοριτσι το οποιο με κανει να θελω να παω σχολειο περναμε κλπ θα μετακομισει σε αλλη πολη...και η ιδια στεναχωριεται πολυ για αυτο το γεγονος αλλ δυστηχως η ευτιχως ο πατερας της ωρηκε μια πολυ καλη δουλεια..το θεμα ειναι οτι πως θα μπορεσουμε να κρατησουμε αυτην μας την φιλια ζωντανη;;σας παρακαλω βοηθηστε.Ευχαριστω για τον χρονο σας <3 |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #136112 από maria12345 στις 15 Ιανουαρίου 2016, 10:35μμ
μέλος από: 15/1/2016 μηνύματα: 2 0 |
Δεν υπαρχει λογος να αγχωνεστε και να στεναχωριεστε☺ Ουτε ειναι απαραιτητο να μιλατε στο τηλεφωνο δυο ωρες καθε μερα για να "κρατησετε τη φιλια σας" Κατι τετοιο ειναι πολυ αγχωτικο και ψυχοφθορο Αφου λες οτι πας και σχολειο,σημαινει οτι εχεις και καποιες υποχρεωσεις αυτην την περιοδο. Πρεπει απλα να επικοινωνειτε οποτε μπορειτε ,να λετε ο,τι λεγατε παντα να συναντιεστε οποτε σας δινεται η ευκαιρια θα ειναι πολυ δυσκολο ειναι αληθεια.. ομως ειναι ευκαιρια να γνωρισεις και αλλα ατομα που δεν πιστευες οτι μπορεις να κανεις παρεα και μαλιστα να δεθεις μαζι τους αν η φιλια ειναι πραγματικη ,θα κρατησει ελπιζω να βοηθησαα☺ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #136115 από nonreligius στις 16 Ιανουαρίου 2016, 8:24πμ
μέλος από: 21/6/2015 μηνύματα: 298 0 |
Φίλε/η μου, τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο λες. Προφανώς και δεν χρειάζεται πολλές ώρες στο τηλέφωνο και στο facebook. Αυτό που θα ήταν καλό είναι όποτε μπορείτε να πηγαίνει ο ένας στην πόλη του άλλου να βρίσκεστε (καλοκαίρι σίγουρα). Επίσης να θημάσαι ότι άλλο σχέση από απόσταση, όπου πολλές είναι αποτυχημένες, και άλλο φιλία από απόσταση. Το δεύτερο είναι εφικτό 100%. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |