Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Στα χλιδάτα κομμωτήρια μπορείτε να εμπεδώσετε τον ορισμό της λέξης 'σαχλαμούνι'.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

σοβαρη σχεση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #129805 από asi123a στις 27 Αυγούστου 2014, 10:59πμ

asi123a

μέλος από: 13/6/2014
το αγορι μου μου λεει πως δεν μπορει πια να με δει σοβαρα γιατι ανεβασα κατι φωτογραφιες που φαινετε το στηθος μου,τωρα πως να τον κανω να με δει σοβαρα? (γενικος ειμαι πολυ σεμνη στο ντυσιμο και δεν δινω αφορμες με την συμπεριφορα μου,αλλα δεν του αρκει)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129806 από lenaki19 στις 27 Αυγούστου 2014, 1:16μμ

lenaki19

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2013
αυτα ειναι δικιολογιες του κωλου για μενα... πως γινετε απο τη μια να σε εβλεπε σοβαρα και ξαφνικανμε μια δυο φωτο να λεει οτι δε σε βλεπει. το οτι ειναι κομπλεξικος και δε θελει να φορας ανοιχτεσ μπλουζες για τον αλφα βητα λογο δε παει να πει οτι θα σε κανει να νιωθεις ενοχες και να στεναχωριεσαι και απο τη στιγμη που δε δινεις γενικα αφορμες. σιγα πια το φοβερο γεγονος. να ελεγες οτι σταματησε να σε βλεπει σοβαρα επειδη κατι ψιλιαστηκε αναμεσα σε σενα και καποιον αλλον να πω ναι αλλα γιαυτο τον βλακειωδη λογο?? ε τι να πω... απο οτι φαινεται ο φιλος σου ζηλευει γιαυτο και του κακοφανηκε το ολο θεμα. απο οτι καταλαβαινω πρεπει να εισαι σχετικα μικρη κοπελιτσα στην ηλικια. γιαυτο ακου μια συμβουλη. φορα οτι θελεις και ασε τους αλλους να λενε... οσο για το αγορι σου πιαστον και πες του οτι δεν ειναι λογος αυτος για να μη σε βλεπει τωρα πια στα σοβαρα και να καθισει να λογικευτει γιατι ολο αυτο φαινεται παραλογο. πιο παλια μου ειχε συμβει κι εμενα κατι παρομοιο με καποιον αλλα μια, δυο την τριτη φορα το ξεκοψα και φορουσα οτι ηθελα και δε ξαναειπε και τιποτα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129814 από Dieftharmenos στις 27 Αυγούστου 2014, 5:37μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Οταν λες φαινεται το στηθος σου τι εννοεις???Διευκρινισε το λιγο.

Τελος παντων,να ξερεις πως αν ειναι αυτο που φανταζομαι που κανετε εσεις τα κοριτσακια με την καμερα πανω απο το κεφαλι και στραμμενη προς το στηθος σου με μια μπλουζα ορθανοιχτη και το κεφαλι σου να φαινεται ισα ισα ουτε εμενα θα μου αρεσε ως θεαμα.Ειναι εντελως στημενο.Εσεις τα κοριτσια νομιζετε οτι μας αρεσει(στα αγορια της ηλικιας σας τουλαχιστον) αλλα συνηθως μας κανετε να πιστευουμε οτι ειστε αλλου για αλλου.

Δεν νομιζω οτι θεμα ηταν τι φορουσες αλλα αυτο ακριβως το πραγμα(αν ειναι αυτο που περιγραφω).Ειναι εντελως αντιαισθητικο ειδικα οταν το κανει η κοπελα σου.Φορα οτι θελεις και σαρεσει και προκαλεσε οσο θες αλλα αυτο το συγκεκριμενο θεαμα δεν ειναι προκληση αλλα αιτια για εμετο.Παρολα αυτα το αγορι σου ειναι υπερβολικο...θα μπορουσε να σου εξηγησει.

Τωρα αν δεν ειναι αυτο που περιγραφω τοτε πρεπει να κανεις μια σοβαρη κουβεντα οπως ειπε και το λενακι απο πανω.Φορα οτι θες...ελεος...δεν μπορω να καταλαβω τα αγορια που θελουν τις κοπελες τους με ζιβανγκο.Καταλαβαινω οτι ισως ζηλευουν αλλα απο την αλλη και γι αυτους ειναι καλυτερα να φορατε κατι σεξι.Τελος παντων...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login