Αυτο που λεμε ο ανθρωπος μου
Μήνυμα #94600 από The Shadowhunte στις 12 Φεβρουαρίου 2012, 11:43πμ
![]() |
Γεια σας παιδια,ελπιζω να ειστε ολοι καλα!Θελω να ρωτησω τη γνωμη σας για κατι.Πιστευετε πως για ολους τους ανθρωπους υπαρχει μια αδερφη ψυχη,πως ολοι εχουμε ενα ταιρι εκει εξω?Δεν ξερω...Φοβαμαι πως θα μεινω μονη...Υπαρχουν τοσες πολλες ρομαντικες ταινιες που μιλουν για εναν ανθρωπο που ξαφνικα βρισκει τον ανθρωπο του μεσα σε τοσα εκατομμυρια ανθρωπους.Πιστευετε οτι η μοιρα ή οπως αλλιως θελετε να το πειτε,καποια στιγμη στη ζωη μας θα φερει κοντα μας με οποιονδηποτε τροπο τον ανθρωπο που θα αγαπησουμε οσο κανενα αλλο και θα μας αγαπησει το ιδιο κι εκεινος?Τον ανθρωπο που θα περασουμε την υπολοιπη ζωη μας μαζι του?Και πως θα το καταλαβουμε αν βρεθει αυτος ο ανθρωπος?Σας ευχαριστω πολυ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #94602 από tragikos στις 12 Φεβρουαρίου 2012, 12:14μμ
![]() ![]() μηνύματα: 479 ![]() |
Αποδεκτή απάντησηΣίγουρα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι πάνω στην γη που ταιριάζουν με εσένα και πώς θα τους αγαπήσεις πιο πολύ και από εσένα και θα περνάς υπέροχα μαζί του αλλά δεν θα είναι όπως τις ταινίες ΤΟΣΟ υπερβολικά τα πράγματα απλά όταν θα έρθει αυτός ο άνθρωπος στην ζωή σου πίστεψέ με θα το καταλάβεις σίγουρα!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94603 από The Shadowhunte στις 12 Φεβρουαρίου 2012, 12:33μμ
![]() |
Οντως στις ταινιες τα πραγματα ειναι πολυ υπερβολικα!Αν ειναι γραφτο να εισαι με καποιον,δεν σε εμποδιζει τιποτα?Κι αν τον εχω γνωρισει τον ανθρωπο μου αλλα για καποιους λογους δεν μπορουμε να ειμαστε μαζι,παει να πει πως τελικα αυτος δεν ηταν ο καταλληλος?Οταν βρισκουμε τον καταλληλο ανθρωπο για εμας,τι γινεται?σταματουν να υπαρχουν εμποδια και απο τις δυο πλευρες και απλα ειμαστε μαζι? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94623 από tragikos στις 12 Φεβρουαρίου 2012, 4:58μμ
![]() ![]() μηνύματα: 479 ![]() |
Αμα ηταν ο ανθροπως τις ζωης σου απλα δεν θα ρωτουσες ολα αυτα και θα ησασταν μαζι ![]() ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |