Ψυχολογικα
Σελ. 2
Μήνυμα #89645 από HiddenBoy στις 23 Νοεμβρίου 2011, 9:17πμ
μέλος από: 9/7/2011 μηνύματα: 230 0 |
Webmaster συγνωμη που θα το πω αλλα το ιδιο μπορει ναχουν κανει και σε σενα με αυτα που λες... Εγω πιστευω απο μικρος και εχω λογους ειμαι ατομο που δυσκολα πιστευει κατι αορατο αν αυτο σε καλυπτει δεν θα πω παραπανω ο καθενας με την γνωμη του... το να μου φερνεις παραδειγματα "Σκαβω την ψυχη μπλα μπλα" αυτα τα θεωρω ανοησιες... Επισης ολα αυτα που λες γιατι να μου φανουν περιεργια? Φυσικα και λογικα μου φενονται... Αμα κανω κατι κακο δηλαδη ειναι κακο αν θα εσθανθω ασχημα στην ψυχη μου? Οχι θελω να μου απαντησης σε αυτο... Επισης θελω να μου εξηγησης πως γινετε με παρακαλια παιδι με συνδρομο down ναχει θεραπευτει αναλογα και με aids ενω ξερουμε και οι 2 οτι δεν υππαρχουν θεραπειες μην αρχησεις "Θετικες αρνητικες ενεργειες" εγω αυτα τα θεωρω φυσικα μπορω να πω οτι μου τα βαζει ο θεος αρα παλη δεν ειναι βασημη απαντηση.
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #89646 από HiddenBoy στις 23 Νοεμβρίου 2011, 12:39μμ
Επισης webmaster χωρις ναμαι καταληλος νασε κρινω βλεπω σε πολλα ποστ σου νασαι τοσο απολυτος σε οτι λες μη νομιζεις οτι σε οτι λες εχεις δικιο προς θεου αλλα εισαι φαντασμενος αν το νομιζεις αυτο ουτε εγω δεν το νομιζω εγω παντα ψαχνω και της 2 πλευρες οχι μονο αυτη που με συμφερει να ακουσω. ;) |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #89647 από RockWave στις 23 Νοεμβρίου 2011, 2:01μμ
μέλος από: 15/11/2011 μηνύματα: 30 0 |
Το αν κάποιος είναι απόλυτος ή οχι δεν μπορούμε να το κρίνουμε. Κ εγω προσωπικά σε ορισμένα θέματα είμαι απόλυτος! Απο την στιγμή που ανεβάζουμε ένα θέμα θα υποστούμε διάφορες συνέπειες! Αλλες φορές μας αρέσουν και άλλες όχι! Δυστυχώς κάποια πράγματα δεν μπορούμε καν να τα εξηγήσουμε! Θα απαντήσω όπως μου απάντησαν! Γιατί δεν πάς σε ένα Ψυχολόγο να πεις οτι εχεις να πεις και να έχεις μια σίγουρη και ξεκάθαρη απάντηση? Εδώ κάνεις μια συζήτηση με απλούς ανθρώπους! Ψάχνεις ατομα ιδιας ηλικιας {πάνω κάτω}, ατομα με παρομοιους προβληματισμούς και απλά μαζεύεις πληροφορίες! Σε ε΄μενα απ οτι καταλαβα απάντησαν ατομα πολυ μικροτερης ηλικιας χωρις καν να ξέρουν περι τινος προκειται! Καποια ατομα απο αυτα πανε γυμνάσιο και στέλνουν μονο και μονο για αποδεκτές απαντήσεις και βαθμούς! Ρίξε μια ματιά στο περιβάλλον σου! Μονο έτσι θα καταλάβεις τους προβληματισμούς σου! Και μην ψάξεις στο ιντερνετ οπως εκανα εγω και αλλα πόσα καημενα παιδια! Παθαίνεις το σύνδρομο της κλάψας! Δεν βοηθάει καθόλου το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις χειρότερα! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #89650 από Webmaster στις 23 Νοεμβρίου 2011, 2:36μμ
RockWave: Απαντήσεις του στυλ "τι απάντηση να σου δώσει ένα φόρουμ, πήγαινε σε ψυχολόγο, σύνδρομο της κλάψας" είναι άκυρες και προσβλητικές. Ο άνθρωπος, παρόλο που είναι αφελής και στόκος ώστε να δέχεται ότι ο διάολος τον πειράζει, έγραψε στο φόρουμ στην κατηγορία της κλάψας για να πει τον πόνο του. HiddenBoy: Είμαι και απόλυτος και σε όλα έχω δίκιο και δε γουστάρω σε κάθε συζήτησή μου τελοσπάντων να μπαίνει ραπανάκι ο θεός και να μου τη γαμεί. Γράφεις ότι κάνεις παράλογες σκέψεις. Ε και; Όλοι κάνουν. Αυτή είναι η απάντηση και τέλειωσε το θέμα. Ξαφνικά εμφανίζεται ένας άκυρος και γράφει κι αυτός την παπαριά του δηλαδή να πεις κάτι κύριε ελέησον. Το έκανες και λες ότι δούλεψε αλλά δεν κατάλαβες ότι απλά σου *απέσπασε* (distract) το μυαλό και φύγανε οι "παράλογες σκέψεις" (placebo effect) όμως ταυτόχρονα σε έχωσε ακόμα πιο βαθιά στην εξάρτηση της θρησκείας. Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να σου πει ότι έχεις αμαρτίες και θες εξομολόγηση οπότε θα σου βάλει κυβερνήτη στη ζωή σου τον "Πνευματικό" δηλαδή έναν επίσης άκυρο γέρο που την έχει δει γκουρού και κατευθύνει τους νέους σύμφωνα με τις δικές του διεστραμένες ιδέες. Άρα ο peterpan9898 είναι πιο ύπουλος από το "διάολο που σε πειράζει" και μάλιστα χωρίς να το καταλαβαίνει κιόλας. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #89651 από RockWave στις 23 Νοεμβρίου 2011, 3:13μμ
μέλος από: 15/11/2011 μηνύματα: 30 0 |
Webmaster: Καταρχάς δεν έθιξα κανέναν! Το ακυρο είναι σχετικό οπως και το προσβλητικό επίσης! Είναι αλήθεια οτι το ιντερνετ επιρεάζει πολύ! Συνδρομο της κλάψας παθαίνεις σε πληροφορώ το πρόσεξα και σε μένα και σε διάφορα άλλα μέλη του φόρουμ. Οσο για τον Ψυχολόγο ναι! Τι περιμένει να δει μέσα απο ένα φορουμ? Σίγουρα θα βοηθήσει υπάρχουν ορισμένα μέλη με πολύ κάλες απαντήσεις! Αυτο το ξέρω απο δικούς μου προβληματισμους που μου απαντησαν ατομα σε ηλικια 13-14! Αφου δεν ξέρουν τι απαντούν?? Έχω αδικο για τις αποδεκτες απαντησεις? για τους βαθμους? Κ εμενα για Ψυχολογο μου ειπαν να πάω! Η Ψυχολογία δεν έχει να κάνει με απλές απαντήσεις! Δεν υπάρχουν εμπειρα ατομα! Δεν είπα κάτι κακό! Προσβλητικό θα λεγα είναι αυτο που εκανες εσυ σ εμενα και άλλαξες τον τιτλο του θέματος μου! Καλύτερα να μιλάει κάποιος ειλικρινά κ αν μπορεί να βοηθησει καλος! HiddenBoy: Αν σε πρόσβαλα συγγνώμη! Κοίτα να ξεπεράσεις αυτα που σε απασχολούν με εναν δικό σου τρόπο και μη ψάχνεις δεξιά και αριστερά για απαντήσεις. Δεν σε βοηθάει κάτι?? Αστο παράτατο! Καλυτερα ενα βημα μπροστα παρά πισω! Ασε τις θρησκειες για άλλα! Κοίτα αισιόδοξα και βγάλε αυτες τις σκέψεις που εσύ ονομάζεις ψυχολογικά! Το μυαλό παίζει τεράστια παιχνίδια! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #89653 από Webmaster στις 23 Νοεμβρίου 2011, 3:22μμ
Να σε απαλλάξω λοιπόν από αυτό το ηλίθιο φόρουμ που απαντούν βλαμμένα 13-14 χρονα και δεν ανταποκρίνονται στις υψηλές προσδοκίες σου και να σε στείλω με τη σειρά σου κι εσένα στον ψυχολόγο για αποθεραπεία από το στρεσάρισμα που σου προκάλεσαν τα πιτσιρίκια. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #89671 από HiddenBoy στις 23 Νοεμβρίου 2011, 6:40μμ
Ενταξει webmaster βγηκαμε εκτως θεματος... Ο Καθενας με την γνωμη του... Η Εκκλησια δεν με αναγκαζει να κανω τιποτα αντιθετα και αμαρτιες κανω και πολλα δεν τρογομαι απλως πιστευω σε ενα προσοπο που για μενα υππαρχει αν νομιζεις οτι εχεις σε ολα δικιο οκ δεν θα σου αλλαξω εγω την γνωμη :) Και βασικα ναι και εγω αυτο σκεφτηκα στην αρχη οτι απλα πρεπει να σκεφτομαι γενικος ευχαριστα και διαφορετικα πραγματα για να φευγουν τα ψυχολογικα τελικα εχεις δικιο webmaster και σε πληροφορω οτι ρωτησα και ανθρωπο της εκκλησιας και του ειπα για αυτον που λεει οτι ο δαιμονας με επηρεαζει και μου ειπε και αυτος ειναι βλακειες αρα οκ. Γιατι και τωρα που θημηθηκα και στην καινη διαθηκη ειχα διαβασει να λεει οτι οποιος νομιζει οτι εχει επαφη με δαιμονες ειναι πλανεμενος κατι τετοιο ελεγε. |
προφίλάλλα... |