Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Διατηρείτε τις τουαλέτες καθαρές. Η καθαρίστρια δεν ξέρει κολύμπι.
Σάββατο, 19 Απριλίου

ΟΙ ΦΥΛΟΙ ΜΟΥ ΤΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #81967 από panosx στις 14 Ιουλίου 2011, 3:16πμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
ειμαι σε 1 παρεα 5 παιδιων ο 1 τωρα ειναι διακοπες.με τα παιδια κανω παρεα απο περσι που πηγα γυμνασιο κι κανουμε τα κλασσικα μιλαμε στο διαλυμα καθομαστε κι μιλαμε λιγ μετα το σχολασμα κι πηγαιναμε βολτα οταν ειχαμε κενα στο σχωλειο.κι τωρα αυτο το καλοκαιρι νοιοθω πως με εχουν γραψει λιγακι ή ΠΟΛΥ κανονισαν χωρρις εμενα εχω να τους μιλησω ι γω δν ξερο ποσο κι ολο το καλοκαιρι εχω βγει μονο 5 βολτες κι ποτε με ολους τους.στα αλιθεια μου τη δινει αυτο νοιοθω πολλη στην απαιξω κι οταν ειδα τις φωτο στο fb θυμοσα πολλυ πηγαν allou χωρηες εμενα κι δικαιολογια "ειμαστα 2-2 ζευγαρακια" wtf??? σκεφτομαι ακομα να αλλαξω κι σχωλειο του χρονου
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81980 από Doctoras στις 14 Ιουλίου 2011, 12:37μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Αλλαξε φιλους τι σχολειο.Τωρα με την καινουργια χρονια επιδιωξε να βρεις νεους.Μην του παρατησεις απλα (να τα εχει καλα με ολους) απλα να τους εχεις εσυ στην απεξω μετα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81987 από panosx στις 14 Ιουλίου 2011, 2:17μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
εινα μικρο σχωλειο 3 τμηματα.επεισης τα πα λιγο λαθος σε ενα σημειο με 1 απο τους 3 κανω αρκετη παρεα οι αλλοι ειναι που με γραφουν κι ενω εκεινου του λενε να παει καμια φωρα εμενα με γραφουν παντα κι σε αυτο με το αλλου ειταν 2 απο αυτους κι 2 ακυροι.συγνωμη για τα λαθη
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81989 από Doctoras στις 14 Ιουλίου 2011, 2:18μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
E κανε παρεα με αυτον τον ενα λιγοι και καλοι...Και θα γνωρισεις ρε συ σχολειο ειναι ολλο και καινουργια παιδια θα ερχονται.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81992 από panosx στις 14 Ιουλίου 2011, 2:24μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
αχα τους γραφω τωρα τους αλλους ουτος η αλλος ο μονος λογος που τους μιλαω ειναι γιατι κανω παρεα με τα αλλα παιδια αλλα το τελευταιο καιρο καναμε πολυ παρεα κι δν περιμενα να με γραψουν ετσι
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login