Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δε φοράμε το προφυλακτικό έξω από το παντελόνι.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πρόσωπα που έχουμε χάσει

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #63892 από lastske στις 17 Ιουλίου 2010, 2:09μμ

lastske

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/7/2010
Σκευτειτε οτι ειναι δυο δοματια που τα χωριζει μια πορτα. Εμεις βρησκομαστε στο 1 δωματιο που ειναι η ζωη.εμενα η γιαγια μου ο θειος μου ο παππους μου και ακομα και ενα σκυλακι που αγαπουσα παρα πολυ ανοιξαν την πορτα και πηγαν στο αλλο δωματιο... απο αυτη την πορτα ολοι θα περασουμε δεν μπορουμε να την αποφηγουμε και ισως εκει στο αλλο δωματιο να σηναντισουμε αυτους που εχουμε χασει ολοι μας! ισως και οχι κανεις δεν ξερει,μονο οταν ανοιξουμε την πορτα θα καταλαβουμε τι γινετε εκει μεσα γιαυτο πρεπει να περασουμε καλα οσο ειμαστε σε αυτο το δωματιο γιατι οταν παμε στο αλλο η πορτα θα ειναι κληδωμενη για να ξαναγιρισουμε δεν θα ξανα ερθουμε σε αυτο!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65201 από anna_m στις 25 Αυγούστου 2010, 9:38πμ

anna_m

Εικονίδιο
μέλος από: 25/8/2010
έγω πριν 7 χρόνια έχασα την γιαγιά μου..είχε καρκίνο...πόναω που έφυγε γιατί εκείνη με μεγάλωσε..αλλά πραγματίκα δεν άντεχα όταν την έβλεπα να πονάει..όντως δεν μπόρουμε να αλλάξουμε τέτοιες καταστάσεις...πρότιμω που είναι εκεί πάνω πάρα να είναι εδώ και να βλέπει την ανθρωπότητα να καταστρέφεται έτσι όπως έχουν γίνει πλέον οι άνθρωποι....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65203 από thugboy στις 25 Αυγούστου 2010, 10:57πμ

thugboy

banned
μέλος από: 25/8/2010
ενα φιλο μου προσφατα.για παπουδες γιαγιαδες δεν με νοιαζει ιδιαιτερα.εφυγαν στην ωρα τους
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login