Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτου σου!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Γιατί όλη η διαδικασια πριν την πράξη?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #35154 από kurkosdr στις 26 Ιουνίου 2006, 9:57μμ

kurkosdr

banned
μέλος από: 6/11/2005
Αυτό το μύνημα απευθύνεται αποκλειστικά στις γυναικες, γιαυτό όσοι δεν είστε γυναικες κελίστε το παραθυρο/tab:

Κατ αρχήν, να σας ρωτήσω κατι??

Ας πούμε πως έχετε έναν κουκλο-θεο-superγκομενο όπως θελετε πεστε τον. Οι περισσότερες από εσας δεν θελετε να βιώσετε μια ρομαντική και ουσιαστική σχεση μαζι του ή να εκτιμησετε τον προσωπικό του χαρακτήρα (εδώ δεν δεχομαι αμφισβήτηση). Ούτε θέλετε να λύσετε μαζί του τα υπαρξιακα σας προβλήματα, αλλά μονον τα βιολογικά (ο νοών νοείτο)

Η ερώτηση είναι, γιατί δεν του λέτε κατευθειαν αυτό που θέλετε, και πρέπει να τον περάσετε πρώτα από ένα σωρο άλλα ασχετα πραγματα?

Αντι να του το πείτε κατευθειαν, θα πρέπει:
α. Να τον ρωτήσετε από που καταγεται, πως ήταν τα παιδικά του χρόνια, ποσα ξαδερφια/θειες/ανιψιές έχει, αν φοράει πρώτα το σοβρακο του το πρωΐ και μετά κλάνει ή το αντιθετο κ.λ.π.
β. Να χορεψετε μαζί του (αν ξέρει να χορευει, αλλιώς gameover)
γ. Να του κανετε ένα σωρο ερωτήσεις του τύπου. Με θες για μένα ή για την εμφανιση μου?, Που παει η σχέση μας? (απαντηση: στο περίπτερο για τσιχλες)
δ. Να πάτε να τα πιειτε στο bar
ε. Να κανετε βολτα με το αυτοκινητο (αν έχει αυτοκινητο, αλλιως δεν προεκιται να γίνει τιποτα, αλλά αυτό είναι μια αλλη ιστορία που θα θιξω σε άλλο post)

Προς τι λοιπόνόλος αυτός ο κοπος και η σπατάλη ενεργειας και χρόνου (και άρα χρήματος)?

Για μένα, θα ήταν πολύ καλύτερα, όταν βρίσκατε αυτόν τον "θεο", να του το λεγατε κατευθειαν: "σε γουσταρω, θες να πάμε στο δωματιο μου?".

Το πολύ πολύ να φάτε ένα όχι (σιγά, θα κανετε πως δεν ακουσατε και θα πάτε τουλάετα, και όλα ΟΚ)). Ενώ με την άλλη διαδικασια, θα έχετε κανει όλα τα παραπανω εις ματην

Το ερώτημα αυτό προηλθε μετά από ενδελεχη μελετη στην τετραήμερη, όπου κοριτσια που ήθελαν να κανουν κατι με αυτούς του "θεους" (ξεκαθαρίζω ότι δεν βρισκομαι μέσα σε αυτούς) τους πέρναγαν πρωτα από κουβέντα (στην οποία έπεφταν χασμουρητα ατελείωτα από τους "θεους"), Και χορο ατελείωτο (τοσο ατελείωτο, που όχι μονο τους εξαντλούσε, αλλά μετά έρχονταν η ώρα του ύπνου) Αρα, αποτέλεσμα μηδεν!

[Β]Ενώ με μια ερωτησούλα, όλα θα γινοταν γρηγορα και ακοπα[/Β]

Αυτά, περιμένω απαντήσεις
προφίλάλλα...
Μήνυμα #35155 από ROMANTIKH!!! στις 26 Ιουνίου 2006, 11:42μμ

ROMANTIKH!!!

Εικονίδιο
μέλος από: 26/6/2006
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΡΟΠΑΛΑ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΙΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΘΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟ! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΨΗΤΟ! (SEX) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΥΠΟΜΟΝΟΥΛΑ!!!!ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ Κ ΣΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 4 ΩΡΕΣ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #35156 από ela_de στις 27 Ιουνίου 2006, 5:46πμ

ela_de

μέλος από: 27/6/2006
Μισό! Θες να μου πεις ότι τα αγοράκια που θέλουν ένα ωραίο κοριτσάκι πάνε και του το λένε μια κι έξω? Γιατί δηλαδή εμένα (στο παρελθόν, όταν ήμουν νέα και ωραία) προσπαθούσαν πρώτα να με "γοητέψουν" με το πνεύμα τους, τον ανδρισμό τους και με κέρναγαν τόσα ποτά που έβλεπα 2 αντί για έναν ηλίθιο απέναντί μου πράγμα που με έτρεπε σε άτακτη φυγή; (ένας ηλίθιος αντιμετωπίζεται, δύο μπορεί να σε παρασύρουν στην προσωπική τους δίνη βλακείας).

Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου, απ'ό,τι ξέρω, ακόμα και οι θεοί κομπλάρουν όταν μια γυναίκα ξεχνάει τα ορεκτικά και πάει κατευθείαν στο ψητό.

Επιπλέον, αυτές οι ατελείωτες ερωτήσεις είναι απλά προσπάθειες να αποφύγουν το όχι, ήτοι, να γοητέψουν το άρρεν. Απλά οι κοπελίτσες αυτές για τις οποίες μιλάς θέλουν λίγη εξάσκηση στο θέμα.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #35163 από poulaki στις 27 Ιουνίου 2006, 2:50μμ

poulaki

Εικονίδιο
μέλος από: 5/7/2005
Παντως οχι ολα τα κοριτσια!! εγω προχτες ειδα ενα κουκλο σε μια συναυλια, τον καρφωσα για κανα 2λεπτο και μολις μου συστηθηκε, τον ρωτησα αν εχει κοπελα, ειπε οχι, και οι κουβεντες τελειωσαν εκει!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #35317 από maryn στις 14 Ιουλίου 2006, 9:55πμ

maryn

Εικονίδιο
μέλος από: 12/7/2006
Εσεις οι άντρες το μονο που σκεφτεσαι ειναι πως θα ....
εμεις δεν ειμαστε ωμές. Και μην μου συγχίζεσαι γιατι ο εγκεφαλος ενος άντρα το μονο που εχει στην πρώτη θέση ειναι το σεξ.
Σαφώς και οταν μας αρέσει κάποιος θα σκεφτουμε και το σεξ, αλλά να εισαι σιγουρος πως οχι μονο αυτο..
Αλλα πράγματα τραβάνε πολυ περισσότερο μια γυναικα ακόμα και αν ο άντρας δεν ειναι τοσο εμφανισημος. Ενώ με σας γινεται το αντίθετο.
Είναι η φυση σας δεν το κατηγορώ.
Αλλά σκεφτομαστε διαφορετικά. Αυτο προσπάθησε να καταλαβεις. Με το που θα δουμε τον "θεογκόμενο" οπως λες, δεν θα του ζητησουμε βέβαια ληξιαρχική πράξη γέννησης, αλλά δεν θα του πουμε και με την μία "πάμε στο δωμάτιο μου".
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login