Μήνυμα στις 1/7/2006 στις 23:52 @Sex
Καλή μου, μας λείπει κάτι βασικό εκεί στα χαμηλά για να καταλάβουμε όχι μόνο γιατί τους αρέσει να μαζέυουν λουλούδια από τον πίσω κήπο αλλά και πολλά άλλα. Παρ'το σα δεδομένο ότι στους περισσότερους αρέσει κιαν θέλεις καν'το αν δεν θέλεις μην το κάνεις. Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικό
Μήνυμα στις 27/6/2006 στις 05:58 @Sex
Χωρίς πλάκα δοκίμασε σε καμια .. μπανάνα ή αγγούρι ή κάτι με παρόμοιο σχήμα. Δε σε δουλεύω. Και να σιγουρευτείς πρώτα ότι είναι από την καλή και όχι την ανάποδη. ΚΑΙ, όπως αναφέρθηκε, ότι είναι το σωστό μέγεθος. Πήγαινε στο θέμα: Πώς μπαίνει ένα προφυλακτικό;
Μήνυμα στις 27/6/2006 στις 05:46 @Κλάψιμο
Μισό! Θες να μου πεις ότι τα αγοράκια που θέλουν ένα ωραίο κοριτσάκι πάνε και του το λένε μια κι έξω? Γιατί δηλαδή εμένα (στο παρελθόν, όταν ήμουν νέα και ωραία) προσπαθούσαν πρώτα να με "γοητέψουν" με το πνεύμα τους, τον ανδρισμό τους και με κέρναγαν τόσα ποτά που έβλεπα 2 αντί για έναν ηλίθιο απέναντί μου πράγμα που με έτρεπε σε άτακτη φυγή; (ένας ηλίθιος αντιμετωπίζεται, δύο μπορεί να σε παρασύρουν στην προσωπική τους δίνη βλακείας). Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου, απ'ό,τι ξέρω, ακόμα και οι θεοί κομπλάρουν όταν μια γυναίκα ξεχνάει τα ορεκτικά και πάει κατευθείαν στο ψητό. Επιπλέον, αυτές οι ατελείωτες ερωτήσεις είναι απλά προσπάθειες να αποφύγουν το όχι, ήτοι, να γοητέψουν το άρρεν. Απλά οι κοπελίτσες αυτές για τις οποίες μιλάς θέλουν λίγη εξάσκηση στο θέμα. Πήγαινε στο θέμα: Γιατί όλη η διαδικασια πριν την πράξη? |