Μήνυμα στις 27/2/2008 στις 22:16 @Sex
einai 20% pithanotita na meinei egyos..dld spanio alla as kanei ena test! ante kali tyxi Πήγαινε στο θέμα: Profilaktiko !! SOS
Μήνυμα στις 30/6/2006 στις 11:42 @Sex
Ποτε δεν καταλαβα γιατι γουσταρετε τοσο να παιρνετε γκομενες απο πισω!!! Δηλαδη τι περισσοτερο προσφερει απο ενα νορμαλ γαμ..ι (στα 4 ας πουμε)???? Αν με πεισετε υποσχομαι οτι θα το κανω Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικό
Μήνυμα στις 29/6/2006 στις 16:24 @Sex
Sory γιατρε μου! Δικιο εχεις αλλα συγχιζομαι..... Τεσπα.... Τσιου!!!! Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση από πίσω
Μήνυμα στις 27/6/2006 στις 14:55 @Sex
Αχ μην ακουω αηδιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ! Αν δεν τα ξερεις αυτα που ειναι βασικα τι πας και πηδιεσαι????? Εννοειται πως οχι!!!
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση από πίσω
Μήνυμα στις 27/6/2006 στις 14:50 @Κλάψιμο
Παντως οχι ολα τα κοριτσια!! εγω προχτες ειδα ενα κουκλο σε μια συναυλια, τον καρφωσα για κανα 2λεπτο και μολις μου συστηθηκε, τον ρωτησα αν εχει κοπελα, ειπε οχι, και οι κουβεντες τελειωσαν εκει!!!
Πήγαινε στο θέμα: Γιατί όλη η διαδικασια πριν την πράξη?
Μήνυμα στις 21/6/2006 στις 13:17 @Sex
ρε παιδια τι διαφορετικη αισθηση και μαλακιες????!!!!!!!!! κοπελια αστο γιατι την εκανα τη μαλακια και να ξερεις πως η αμβλωση ειναι το χειροτερο που μπορεις να κανεις στον εαυτο σου!!! ΦΙΛΑΚΙΑ Πήγαινε στο θέμα: Πώς μπαίνει ένα προφυλακτικό;
Μήνυμα στις 21/6/2006 στις 13:05 @Sex
Μαλλον η γνωμη μου δεν εχει θεση εδω αλλα εγω θα την πω! 1ον Ειναι θεμα υγειινης(εκτος αω εισαι πολυ σολαστικος στο πλυσιμο) και 2ον Σκεψου, θα σου αρεσε να καινεις "στοματικο σεξ" σε μια κοπελα και να σε γαργαλανε οι τριχες??? 3ον Πιστευω πως το κουρεμα 1 με2 φορες το 2μηνο ειναι οτι καλυτερο!! Τσιου παιδακια!!!! Πήγαινε στο θέμα: Να ξυριστώ;
Μήνυμα στις 7/6/2006 στις 15:43 @Sex
Φιλε τρεξε στο θεμα ''σημειο G'' του dinokristo (σελιδα 3) και θα λαβεις πληρη περιγραφη!!!!.... Για περεταιρω info στειλε πριβε! Φιλιά Πήγαινε στο θέμα: Σημείο G
Μήνυμα στις 10/7/2005 στις 16:00 @Sex
oxi mi love, sto kato!!!!!!!........ pros tin koilia tis. thes na sou po kai gia to diko sou?.........?!???
Πήγαινε στο θέμα: σημειο G
Μήνυμα στις 5/7/2005 στις 21:59 @Θ. Κλημεντίνη
pantos ego pragmatika den tha eixa prob an to eixame ksekatharisei oti einai mono somatiki ikanopoiisi (gamisi) tpt sinaisthimatiko, kai kirios na min to mathene kaneis (mi me poune kai poutana epeidi kano oti goustaro!)............. kai ennoeitai na min eixa sxesi!!!!!!!!!!!!... simeiosi: min akouso (diabaso) mpineliki, mavro fidi pou sas efage (plakitsa)!!!!!!!!!!!!!......... Πήγαινε στο θέμα: Πιστευετε οτι οι γυναικες ειναι για... |