Με πληγωσε...
Μήνυμα #136060 από lalaloopsy3doll στις 10 Ιανουαρίου 2016, 12:34πμ
μέλος από: 27/4/2015 μηνύματα: 8 0 |
Γειά σας. Με λένε Ελενη και είμαι 14. Τελευταία μου άρεσε πολύ ένα αγόρι και του άρεσα και εγώ. Ήμουν πολύ χαρούμενη και τον σκεφτόμουν συνέχεια.. Ώσπου μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων μια συμμαθητρια μου (που παλιά μου τα είχε φτιάξει με ένα αγόρι που μου άρεσε μόνο και μόνο επειδή ήξερε ότι μου άρεσε και ήθελε να με πληγώσει) άρχισε να του την πέφτει όλη τη μέρα και ήταν φανερό από τον τρόπο που του μιλαγε. Αυτός φυσικά επειδή είναι ηλιθειος άρχισε να φλερτάρει και αυτός μαζί της και ούτε ένα γεια δεν μου έλεγε (παλιά μιλαγαμε). Έχω πληγωθεί αφάνταστα νιώθω ηλιθεια και άχρηστη μόνο ένα άτομο αγαπουσα και τελικά ούτε αυτό το ένα ρε γαμωτο. Δεν ξέρω το έχω πάρει πολύ κατακαρδα και ας ακούγεται κάπως αστείο για εμένα είναι πολύ σοβαρό. Έχω θυμωσει μαζί του δεν θελω να τον ξερω μακάρι να μην τον είχα γνωρίσει είναι ηλιθειος αλλά τον αγαπώ ακόμα δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά. Βοηθήστε με σας παρακαλώ..Ευχαριστώ.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #136069 από lalaloopsy3doll στις 10 Ιανουαρίου 2016, 4:37μμ
Πλιζ απαντήστε μου χρειάζομαι την βοήθεια σας |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #136075 από nonreligius στις 11 Ιανουαρίου 2016, 11:38πμ
μέλος από: 21/6/2015 μηνύματα: 298 0 |
Αποδεκτή απάντησηΗ αλήθεια είναι ότι είσαι λίγο μικρή για να λες "πληγώθηκα πολύ". Ξέρεις πόσες απογοητεύσεις έχεις να φας ακόμη; Για το πρόβλημά σου τώρα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα:1) Τον αγαπάς ή δεν θες να τον ξαναδείς; Κατά τη γνώμη μου δεν φταίει αυτός, από τη στιγμή που δεν ξέρει ότι σου αρέσει. 2) Λες ότι η συμμαθήτριά σου το έκανε για να σε πληγώσει. Πιάστην μίλησέ της να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Επίσης, στις περισσότερες των περιπτώσεων η λέξη "αγάπη" απλά δεν υφίσταται από τόσο νωρίς, ειδικά στην περίπτωσή σου που ούτε τα είχατε και είσαι στην ηλικία αυτή. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #136084 από lalaloopsy3doll στις 11 Ιανουαρίου 2016, 11:15μμ
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αρχικά θέλω να σου πω ότι έχει καταλάβει ότι μου αρέσει και όπως σου είπα του άρεσα και εγώ. Επίσης ξέχασα να πω ότι δεν θέλει να μου μιλάει μόνο και μόνο επειδή έγινα απουσιολογος. Τώρα για την συμμαθητρια μου δεν μπορώ να της μιλήσω γιατί δεν έχω το θάρρος γιατί θα γίνω ρεζίλι και δεν θέλω ούτε να την ξερω. Αν πάω να της μιλήσω τότε θα με κουτσομπολευει όλη μέρα δεν ξέρεις τι οχιά είναι αυτή. Τώρα για το ότι πληγωθηκα, πληγωθηκα γιατί το να "παίζει " έτσι μαζί μου ενώ ξέρει ότι θα ζηλεύω και να καταστρέψει έτσι όσα είχαμε περάσει είναι άσχημο για εμένα. Δεν σου κρύβω έκλεγα πόσα βράδυα για χάρη του. Τον αγαπώ και τον μισώ ταυτόχρονα. Δεν ξέρω. Έχω μπερδευτεί πολύ.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |