Προβλημα με υψος
Μήνυμα #126890 από Panos98 στις 02 Μαΐου 2014, 5:42μμ
![]() ![]() μηνύματα: 115 ![]() |
Καλησπερα, ειμαι 16 χρονων και εχω ενα προβλημα με το υψος μου. Ειμαι 1,68 και τον τελευταιο χρονο δεν εχω παρει ουτε ποντο :(. Επισης εχω βγαλει κανονικα τριχες παντου εκτος απο γενια... αυτο σημαινει οτι δεν θα ψηλωσω αλλο; Κανω γυμναστικη και μονοζυγο εδω και 2 χρονια αλλα δεν βλεπω καποια διαφορα στο υψος μου. Εχω διαβασει στο ιντερνετ οτι υπαρχουν καποιες βιταμινες οπως η αμινοξυ γλυκινη που αυξανει την αυξητικη ορμονη σου και σε βοηθαει να ψηλωσεις. Δεν ξερω αν αληθευει αλλα μηπως ξερετε αν υπαρχει τιποτα που μπορω να κανω για να ψηλωσω η αν υπαρχει κανενα σημπληρωμα η βιταμινη;; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #126901 από pi8hkos97 στις 02 Μαΐου 2014, 11:22μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΜεγάλε καταρχάς το ύψος σου κυμαίνεται στο μέσον όρο. Επίσης η ανάπτυξή σου σταματά στα 21, άρα μπορεί όταν γίνει το "μπαμ" να γίνεις γίγαντας, που ξέρεις. Επίσης και για τα μούσια ισχύει το ίδιο. Τώρα αν εσύ έχεις το άγχος καλύτερα επισκέψου έναν αναπτυξιολόγο να σου πει γνώμη του. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #126917 από άσχετος στις 03 Μαΐου 2014, 11:16πμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Είμαι στην ηλικία σου και είμαι 1,80.. Όταν ήμουν 1η γυμνασίου ήμουν αρκετά κοντός 1,54,το καλοκαίρι άρχισα να κάνω μονόζυγο και έπαιζα 2-3 ώρες μπάσκετ.. Όταν άρχισε το σχολείο για β'γυμνασίου ήμουν 1,65! Αν πάρεις κάτι μόνο βιταμίνες πάρε.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |